Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0

View Poll Results: TU PE CARE IL VREI PRESEDINTE?

Voters
162. You may not vote on this poll
  • Crin Antonescu

38 23.46%
  • Traian Basescu

55 33.95%
  • Gigi Becali

4 2.47%
  • Mircea Geoana

12 7.41%
  • Sorin Oprescu

7 4.32%
  • Kelemen Hunor

4 2.47%
  • Vadim Tudor

10 6.17%
  • Altul

7 4.32%
  • Nu votez

25 15.43%
Page 9 of 42 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast
Results 121 to 135 of 617

Thread: Eu cu cine votez?

Standard RSP member outcast's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

bad news for u....ala care sa-i bage la pirnaie pe astia inca nu s-a nascut....in rest ai perfecta dreptate.
    Last edited by zildan; 01-11-09 at 21:57. Reason: Regula 12

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

acum la realitatea e Tiriac si patriciu din cum vorbeste patriciu eu vad numai un bandit care nici macar nu sia platit taxele in tara noastra mie greata sal aud vorbind in Na nu scapi de taxe cit traiesti
    ps: eu aici in canada nu am putut sami platesc taxa de 6000 si in doi ani interesu si penalitatile sau ridicat la 18000 si a trebuit sa le platesc am pus casa la banca
    si excrocu asta de patriciu e liber

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Cine a zis ca nu si-a platit taxele?Aaaa,stiu,"profesorul".Dovezi sunt?
    Rompetrol a fost o companie romaneasca pe care Patriciu a extins-o in 12 tari.Doar in Franta a cumparat 250 de statii si multe altele in celelalte tari.Doar dupa aceea a ajuns el sa o vanda pe 2 miliarde,nu a furat 2 m iliarde cum face spume la gura Basescu pe la Nasu.
    http://www.rompetrol.ro
    http://www.dyneff.fr/
    http://www.rompetrol.ro/online/index...=1&page_id=714
    http://www.rompetrol.ro/online/index...=1&page_id=716
    Acum vreau sa aud ce mari oameni de afaceri sunt Videanu,Udrea si asfaltangii ai caror copii au masini de 1 milion de euro dar noi drumuri nu avem,sunt tot alea ceausiste.Vreau sa mai aflu cat de capabila e fica-sa de si-a luat casoi de la Puiu Popovici cu 1 milion de euro,ce e cu Haissam,de ce a plans pe umarul lui "draga Stolo",cum a rezolvat cu casa din Mihaileanu,de ce o baga in fata pe fata aia analfabeta,de ce ne-am imprumutat cu o gramada de bani si nu se vede nimic,etc.
    Stiu ca e pierdere de timp,acelasi tip de fanatici sustinatori am vazut si pe vremea lui Iliescu.Si atunci argumentele erau "ce vrei sa vina taranistii sa ia tot?".Acum chiar si cei care il votau il fac comunist si il scuipa.Mai vorbim noi peste 2-3 ani cand o sa va saturati si voi de "profesor".
    :

Mentioned
    0 Post(s)

man las-o moale cu apartament de un milion de euro ca nus fraier...ce dracu e un apartament in bucuresti nu in montecarlo.
    nu conteaza asta insa.....poti sa--mi dai un milion de link-uri unde vrei tu si sa propovaduiesti nevinovatia lui patriciu 2000 de acum in colo.

RAMINE CEL MAI MARE HOT DIN ROMANIA.EL CU VOICULESCU.in 1990 avea cel mult un apartament si o dacie. 16 ani mai tirziu are 2 miliarde de dolari..si nu a intemeiat microsoft--ul......nici nu stiu sa fie laureat al premiului nobel pentru nush ce descoperire care a schimbat umanitatea.

poti sa il votezi, poti sa il sustii e dreptul tau.dar nu imi spune ca e cinstit ca e o insulta.in nici o democratie din lume nu poti crea o asemenea avere legal.
    cind tiriac avea primul milion de dolari marele cinstit patriciu inca era un arhitect mediocru.

bafta

Standard RSP member cartof's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

zmeura tare frumos vorbesti de excrocu asta de patriciu bravo tie ca poti
    taxele se platesc acolo unde ai facut bani sa ajuti tara de unde ai luat pe nimica petrolu
    a luat 2 miliarde pe ce a vindut nu a dat rominiei nimic ca venit cu o smecherie de la viena
    bravo tie zmeura bine ca poti sa crezi in asa jigodie
    base era nmic fara banditi ca patriciu deaia nici nu la arestat

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

S-a spus ca pedeleii sunt fanatici.Se vede.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

sa nu spun eu ce se spune despre sustinatorii lui crin....ca e deranj....

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by cartof View Post
    urit ne abuzeaza Antenele lui voiculescu cred ca sint tare disperati si lingai astia isi pierd frimiturile Gadea, Ciuvica, Radu Tudor, Ciutacu, bou de Stan daca vreti sa vedeti ce antenele nu dau intrati aici

http://www.basescu-live.ro/
    multam fain
    sunt satul pe fiecare site pe care intru de spamurile cu BASELo

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

un observator atent va discerne relativ usor chiar si in disputa asta in care iata unii aduc argumente,iar altii o dau tot timpul cu voiculescu ,vintu si patriciu si in rest nimic.nu sint fanul niciunuia;dar sa tot ii folosesti ca sperietoare de ciori in permanenta inseamna sa atentezi la buna coastra credinta a multora .credeti ca sintem atit de naivi sa ne speriati cu asa ceva?sau atentati la bunul nostru simt? direct sau in subliminal? stiu ca se foloseste in politica ,dar lasati-o mai moale ca ne mai pricem si noi astialalti la una ,alta

Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by jsm81 View Post
    un observator atent va discerne relativ usor chiar si in disputa asta in care iata unii aduc argumente,iar altii o dau tot timpul cu voiculescu ,vintu si patriciu si in rest nimic.nu sint fanul niciunuia;dar sa tot ii folosesti ca sperietoare de ciori in permanenta inseamna sa atentezi la buna coastra credinta a multora .credeti ca sintem atit de naivi sa ne speriati cu asa ceva?sau atentati la bunul nostru simt? direct sau in subliminal? stiu ca se foloseste in politica ,dar lasati-o mai moale ca ne mai pricem si noi astialalti la una ,alta
    poate ai dreptate....dar eu nu dau intr-una cu patriciu.....patriciu si voiculescu SUNT argumente.daca nu pricepi asta e treaba ta.si daca patriciu nu e un bun argument atunci sa dea domnul sa aveti parte de inca 10 ca patriciu si atunci se va trai mai bine in columbia decit in romania.
    Last edited by outcast; 01-11-09 at 21:18.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Da,corect,nici nu incerci sa ne sperii cu Patriciu si Voiculescu.
    Am mai scris: Patriciu a preluat dubios rafinaria pe bani foarte putini,dar mai apoi si-a dezvoltat singur afacerea si a vandut-o cu bani multi.Acum vad ca i se cere sa "ajute tara".Adica sa dea bani din ce a castigat el la stat?Am zis eu ca nu e bine sa-l ascultati pe Basescu prea mult.
    Voiculescu e un fost securist,ca si Basescu de altfel.Pentru mine sunt pe aceeasi treapta.
    Last edited by zmeura; 01-11-09 at 22:45.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

lasa asta spune cum a preluat dan costache patriciu rompetrol in 1998....ca doar nu l-a mostenit in familie....

Mentioned
    0 Post(s)

multumesc zildan....chiar nu stiu ce a fost in capul meu cind am reintrat pe aici.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu ce e cu Patriciu,nu eu am acces la contracte,nu eu sunt in masura sa judec.Parca aici era vorba despre candidatii la presedentie,de ce tot vorbim despre altceva?

PS: Si daca vorbim,fara dovezi ne pierdem timpul.
    :

RSP Enigma Team & GM michael86's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Default politichia

salut ! " mai dragilor" , ca sa nu va zic altfel cum le-a zis unora care s-au trezit mai devreme ca noi , CALMATI-VA !!! pers. de mai sus a condus tara si a dus-o spre dezastru ! am dat mana cu el de n ori ... unde crede-ti ? - cind se intilnea cu nea sorin ( parintele f.n.i.) !!! la tv a zis: nu-l cunosc ! am spart tv si de atunci sunt contra cu oricine e la putere ! in 1999 au fost sondaje de opinie comandate de ilici sa iasa " tapu" , se stia ca e slab ! dupa 4 ani sa revina la putere !!! dar surpriza : a dat peste marinar ( am fost pro ) ! am fost in Piata Constitutiei cind cu cei 322 ! dar "marinarul" ce face in 2008 : se aliaza cu psd ! am crezut ca mor ! asa ca ii doare in cot de noi si va sfatuiesc si pe voi sa va doara tot acolo !

Page 9 of 42 FirstFirst ... 567891011121319 ... LastLast