Vreau sa cumpar un Echolite 790 se mai merita sau nu, adica cu noul soft 2,78 cam ce se mai ( vede la ora actuala) stiu ca este o intrebare tampita,nu?
Vreau sa cumpar un Echolite 790 se mai merita sau nu, adica cu noul soft 2,78 cam ce se mai ( vede la ora actuala) stiu ca este o intrebare tampita,nu?
Indiferent de ce soft pui vezi cam tot,softurile din ultima generatie sa zic asa sunt facute pentru cardurile digi,dolce,in rest meniul de key este ok,ai ce sa vezi cu el,mai ales ca acum exista si servere de sharing,iar pentru numai 200 ron,eu zic ca face toti banii,!
OK maine o sa fac comanda la elstar oradea.
ba da asa este.
cardul digi merge pe echosmart doar ca trebuie sa stii ce trebuie.
dic_star, eu te sfatuiesc sa inveti sa folosesti receptorul ala si ai sa vezi ca nu-ti mai trebuie altceva
snow am o rugaminte la tine trimite mi pm cu mesul tau ca sa vb cu tine personal pe mes.
De la versiunea 2.70 in sus receptorul stie sa citeasca aproape toate cartelele.
Eu persinal am incercat M*X, FO*US, DO*CE si NOVA (Irdeto2 de pe hotbird).
Doar cu FO*US apar probleme din ce am vazut eu.
el stie sa citeasca mai multe sisteme de codare insa nu leam incercat inca.
s-ar putea sa aiba legatura;
de cand a apartu noul soft la focus mi-a mai mers si mie cartela pana la finalul lunii, pe urma nimic. am pus cartela in kaon si nici acolo nu vroia sa mai deschida nimic, pana a inceput sa faca updateul de soft, pe urma toate bune si frumoase, acum merge iar si in altceva