nu mai am echosmartul sa-l incerc, insa tot ce-a fost postat de magic, a fost ok. doar el e taticul la tot ce-a aparut pana acum :wink:Originally Posted by dyngo
L-ai incercat? este stabil?
Respect
nu mai am echosmartul sa-l incerc, insa tot ce-a fost postat de magic, a fost ok. doar el e taticul la tot ce-a aparut pana acum :wink:Originally Posted by dyngo
Ok! Am sa il incerc cu prima ocazie(cred ca diseara daca am timp), dar poate pana atunci il mai incearca si altii :wink:
Respect
La mine se vede 1minut,apoi negru vreo 10 min,apoi iar se vede 1min si tot asa :?Originally Posted by dyngo
vorbeam de tps
Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E
2.67 by magic
http://www.wikiupload.com/download_page.php?id=97132
am pus si aceasta 2.67 si la fel.Adica nimic tps.A mai incercat cineva?Originally Posted by Bergibergi
for tps au turn to HB 10873 ESPN Classic anw wait 1 min and it will ok
Asa e! Numai ca am repetat de vreo 5 ori operatiunea.Dar a meritat.Multumesc mult!Originally Posted by snow
A aparut o noua versiune pe crosat "rom_main_v2.69_660690770790"
din ce spun altii cica s-ar fi rezolvat problemele cu TPS_ul...
Respect
Da merge....de ieri si pana in prezent TPS-u a mers beton....si inca merge![]()
Normal ca merge dar sa vedem pina cindOriginally Posted by abadon
![]()
![]()
sa speram ca magic va anunta si faza cu sharing un server ceva,nu de alta ca eu lam vindut dar am prieteni care abia asteapta sharingul pe echolite
![]()
![]()
![]()
Dar D+ va merge cu 2.69 ? Eu am pus key si tot nu deschide. Poate e din cauza key RSA de nagra 2 ?
incearca cu softcamul din 16 03 de pe Sathelp.info(intri la Ostali reciveri,apoi la Echolite zone).La mine merge 2.69 perfect.Originally Posted by barghy
Astazi am reusit sa i-mi fac putin timp si sa pun si eu V2.69, TPS-ul este OK :wink:, a mers din primaOriginally Posted by Bergibergi
La inceput am crezut ca sunt probleme cu D+, pentru ca nu reusea sa decodeze, cred ca am prins perioada de schimbare a key-lor...
Dupa ce am schimbat si keya 00 totul a revenit la normal![]()
Respect
Se mai aude ceva in legatura cu problema asta?Originally Posted by spaniolul
Respect