Originally Posted by
horatyu
Asta e ,daca m-am pacalit . Dar nu am asteptat pana vine receptorul inapoi..etc,oricum am vrut sa iau acest receptor pt ca ...are si posibilitatea de a folosi USB pt upgradare.
In fine ,acum merge portul ,era o problema la 790 ( era un sfat ca sa nu se mai intample aceasta ardere a portului cu acea sarmulita) ,dar putin regret ca l-am dat pt ca apar niste probleme : La mine in camera am un teve care nu are decat mufa simpla de televizor ,mai am in casa TV-uri mai noi dar alea nu au teletext sau nu au hiper banda si ma mai uit si pe cablu si de la receptor ma leg cu un cablul de video cu mufe "turnate" mama -tata---->acum problema care apare la 791 apare un fel de plasa pe imagine ,putin deranjanta ,dar nu apare la mufa scart sau acele mufe tip audio video-->l-am dus inapoi la magazin si mi-a incercat 3 receptoare si toate faceau la fel si erau toate scose din cutie(generatia cu USB in spate--chiar l-am intrebat daca nu mai are de alea vechi cu USB frontal ca poate nu fac la fel)
Acum o sa trebuiasca sa imi cumpar si televizor pt o receptie buna ,la 790 nu era aceasta problema.
Alta problema lipsa acelei taste "Posision" dreapta jos care ma ajuta la setarea motorului -->satelitilor(scurtatura utila)foarte repede la punerea canalelor, acum incerc ca fac setarile necesare in Chedit la System ,pt ca e deranjant sa tot intri la setare motor in meniu...daca ai vreo 20 de sateliti.
Mi se pare mai lent decat 790 sta mult la AU pe TP$ 20 secunde ,ori la 790 7 sec maxim si meniul nu prea ma incanta,deasemenea la bootare sta multisor pe langa boot mai apare si " appl " (application banuiesc) e el dragutel si ingrijit ,dar era mai util ca informatie cel de la 790 sau poate m-am obisnuit eu cu el.
Alta problema e cu USB si incarcarea sofcam- ului , e destul de greoaie operatia de facut un softcam bin pt un incepator ---> ca daca nu e sofcamul de tip echocam nu il genereaza in format bin la MK key Updata ,ci doar la Mk key bin ori asta nu il accepta receptorul si de aici problema pt ca se gandesc ca nu e ok CHEdit .
se poate rezolva problema? cu un nou soft pt 791? poate acel 3.0 anuntat sa faca mai utilizabil USB ala ,adica sa primeasca si softcam generat de MK key bin sau daca nu sa faca un alt ChEdit care sa rezolve problema.
PS: magazinul e unul de electornice din sibiu si vinde si antene de max si de digi intr-o veselie ,dar mi s-a parut ok patronul si nu am mai comentat ca pt receptorul 791 mai trebuie dat ceva...asta e... probabil ca m-a fraierit putin.