Prin nepriceperea mea in ale receptiei digitale ,am reusit sa creez animozitati..Principalul vinovat sunt eu ca nu m-am gandit ce inseamna "memorie flash" ,"program de boot"si " rom_main".Am tot incercat sa instalez "rom_main-urile"fara sa tin cont daca "rom_boot-ul"functioneaza corect.In fond "rom_main"este programul executat de rec.,iar rom_flash-ul este programul- memorie in care se inscriu date sau sunt inlocuite date de executie ptr. rom_main.Aici e buba ....rom_boot-ul original (cu care am primit rec-ul de la max-Tv)avea bagata o instructiune care nu-i permitea modificarea rom_main-ului instalat de ei.In momentul in care voi a-ti sugerat inlocuirea boot-ului am incercat,dar nu cu "cnx uptool 2.82a" ci cu "01_cnx_uptool_7.4sau7.6" si nu a mers,asa ca am ramas tot cu rom_boot-ul vechi ,care de cate ori voiam sa fac update la rom_main mergea pana la 100% si dadea "Error.9".De asta am intrebat ce e cu aceasta eroare.Acum multumita voua am rezolvat...i-mi face update la rom_main pana la "rom_main v3.33"(care e ultima pe care o am).
(se inmultesc tuicile pe care tre sa le dau.....)ori cum mi-ar face mare placere sa discutam aceste probleme "tete-en-tete",nu pe ....forum..poate ca ...totusi..mai sti ..."munte cu munte se intalneste dar om cu om"....
Va multumesc amandorura(nu stiu daca expr.e corecta)f.f.mult.A mai ramas problema cu subtitrarile la unele proggrama,dar in timp se rezolva si asta.
Cu stima...Flash