Page 10 of 86 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1283

Thread: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Pune-o si tu pe sectiunea noastra de upload
    miltumesc
    Iveco nu e roman asa ca nu te intelege ce zici doar daca ii zici in engleza. Ial de pe adresa data si posteazal singur pe upload.

Standard RSP member dyngo's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Am tot incercat sa pun si pe sectiunea de uload dar nu am reusit, cred ca am ceva probleme cu reteaua.... o sa incerc mai tarziu, pana atunci
    http://www.crosat.org/aploud/index.p...996aa09e18fbe2
    Respect

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dyngo View Post
    Am tot incercat sa pun si pe sectiunea de uload dar nu am reusit, cred ca am ceva probleme cu reteaua.... o sa incerc mai tarziu, pana atunci
    http://www.crosat.org/aploud/index.p...996aa09e18fbe2
    Eu nu as punea adresa de pe crosat findca cei care nu au cont nu pot intra si lua softul.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Last edited by horatyu; 01-02-08 at 00:36.

Standard RSP member pacala68's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    Eu nu am rausit ca nu am ce imi trebuie insa stiu ca se poate si baieti cer 80-100 Euro pentru asta.
    Intreaba-l pe magic cum si ce cu unlooper ul , ( zicea ca o sa si importe un lot )

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Last edited by horatyu; 01-02-08 at 00:35.

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

acum si aici ecocho-cam 2--mai
    [url]http://sat
    Last edited by horatyu; 01-02-08 at 00:34.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Am observat ca la fiecare luna cand se reactiveaza cartela apare problema ca nu mai vede receptorul nici un progra vreo 2 zile dupa care isi revine. Ai patit si tu asa ceva?
    cine ma ajuta si pe mine? de o saptamina pe cele doua echolite-uri in hunting pe care mergea cardul alb focussat e jale: 42 secunde dupa restart din butonul de retea imaginea se misca ok, dupa care apare scrambled. am mai patit asta cu o luna in urma, dar s-a rezolvat dupa multi nervi schimbind softul pe ambele echolite cu unul recent.
    de data asta nu mai vrea nicicum ... aveti idee, s-a modificat ceva la codajul focussat incit nu mai e compatibil cu echolite???? ... ca atunci pot sa arunc cartela ... btw, pe kaonul original functioneaza bine transmisia, dar in aceasta saptamina s-a ajuns deja la conflict major in familie pe motiv de 1 televizor, asa ca imi trebuie urgent o solutie, altfel voi fi nevoit sa renunt la focussat si nu vreau ...

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut,

Am gasit un bug software pe ECHOSMART 790 legat de sunetul surround … cine imi da un os? )
    Bugul nu e catastrofal, si presupun eu ca ii afecteaza numai pe 1% din utilizatorii de ECHOSMART 790.

Revenind la lucrurile serioase. Problema: Un ECHOSMART 790 cumparat cu vreo 9 luni in urma, nu scotea sunet AC3 pe iesirea SP/DIF. In specificatiile lui scrie ca stie sa scoata AC3. Eram hotarit sa il trimit inapoi la garantie, dar la magazinul de unde l-am cumparat (un magazin din Bucuresti – nu dam nume, nu are importanta), am discutat cu cineva care “m-a lamurit” ca “nu dom’le ca nu are cum sa decodifice, ca nu are decodor AC3 etc etc”, m-am lasat pagubas ca nu aveam cu cine sa stau de vorba din punct de vedere tehnic si cit mai la obiect.
    M-am uitat pe schema electrica, semnalul iese direct din procesor printr-un trasnzistor. M-am uitat si prin fantele receiverului (e sigilat nu am vrut sa pierd garantia), si tranzistorul respectiv si piesele aferente erau la locul lor. Buuuuuun. Totusi nu aveam AC3 … de ce?

Probele le-am facut pe NRJ12 – Hotbird 13 grd Est care este free (necodat).
    La scanare normala a satelitului, gaseste programul, apare si optiunea AC3 dar nu iese nimic pe iesirea SP/DIF a receptorului. In CHANNEL MANAGER apare in dreptul programului respectiv Audio ID-ul corespunzator coloanei sonore AC3 dar totusi nimic.
    Am sters TP-ul respectiv si l-am rescanat … aceeasi poveste.

Rezolvare: sters TP-ul respectiv, si inainte de rescanarea TP-ului, ales VPID + AUDIO ID + PCR ID corespunzatoare programului si coloanei sonore AC3 – in cazul nostru NRJ12. Abea acum iese sunet AC3 pe iesirea SP/DIF a receptorului 
    Daca numai asa se poate rezolva problema, imi inchipui ca nu e chiar asa de usor sa obtii AC3 la mai multe canale.  Insa cred ca rezolvarea e relativ simpla … sper. 

Parerea mea e ca bugul asta se perpetueaza de mult timp, in foarte multe versiuni soft, si probabil pe undeva e legat de bugul acela vechi cum ca pe Hotbird unele programe nu aveau sunet. Dar asta numai @magic poate sa stie. Daca este nevoie, ma ofer sa fiu tester pentru acest bug (asta fac si in viata de zi cu zi) care pe mine (si pe piticul ce se zbatea pe creierul meu ) ma deranja.

Scuze pentru “povestea” asta prea lunga pentru un bugulet asa de “ascuns”.

Toate cele bune.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

functioneaza perfec doar ca serverele sun pline, o sa apare al treilea si atunci se va mai putea face.
    Noutati ceva legate de un nou server de cs pentru Echolite?
    Aveti mai multe date despre cs la Echolite, sau aveti nevoie de un partener pentru ceva experimente, Echolite-ul meu da fericit din coada si va sta la dispozitie

Standard RSP member barghy's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Si eu sunt disponibil pentru teste...

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Vreau sa cumpar un Echolite 790 se mai merita sau nu, adica cu noul soft 2,78 cam ce se mai ( vede la ora actuala) stiu ca este o intrebare tampita,nu?

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Wink Re: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    Vreau sa cumpar un Echolite 790 se mai merita sau nu, adica cu noul soft 2,78 cam ce se mai ( vede la ora actuala) stiu ca este o intrebare tampita,nu?
    Indiferent de ce soft pui vezi cam tot,softurile din ultima generatie sa zic asa sunt facute pentru cardurile digi,dolce,in rest meniul de key este ok,ai ce sa vezi cu el,mai ales ca acum exista si servere de sharing,iar pentru numai 200 ron,eu zic ca face toti banii,!

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

OK maine o sa fac comanda la elstar oradea.

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dic_star79 View Post
    OK maine o sa fac comanda la elstar oradea.
    scuze ca sunt putin offtopic,
    dic_star, tu n-ai cumva un soleron? daca da, de ce-ti mai trebuie alt receptor cand ai unul care face cam tot ce se poate la ora actuala?

Page 10 of 86 FirstFirst ... 678910111213142060 ... LastLast