Thanks Thanks:  4
Likes Likes:  3
Dislikes Dislikes:  0
Page 80 of 86 FirstFirst ... 3070767778798081828384 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 1283

Thread: ECHOLITE 790-SOFTURI-VERIFICATE!!

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

Prin nepriceperea mea in ale receptiei digitale ,am reusit sa creez animozitati..Principalul vinovat sunt eu ca nu m-am gandit ce inseamna "memorie flash" ,"program de boot"si " rom_main".Am tot incercat sa instalez "rom_main-urile"fara sa tin cont daca "rom_boot-ul"functioneaza corect.In fond "rom_main"este programul executat de rec.,iar rom_flash-ul este programul- memorie in care se inscriu date sau sunt inlocuite date de executie ptr. rom_main.Aici e buba ....rom_boot-ul original (cu care am primit rec-ul de la max-Tv)avea bagata o instructiune care nu-i permitea modificarea rom_main-ului instalat de ei.In momentul in care voi a-ti sugerat inlocuirea boot-ului am incercat,dar nu cu "cnx uptool 2.82a" ci cu "01_cnx_uptool_7.4sau7.6" si nu a mers,asa ca am ramas tot cu rom_boot-ul vechi ,care de cate ori voiam sa fac update la rom_main mergea pana la 100% si dadea "Error.9".De asta am intrebat ce e cu aceasta eroare.Acum multumita voua am rezolvat...i-mi face update la rom_main pana la "rom_main v3.33"(care e ultima pe care o am).
    (se inmultesc tuicile pe care tre sa le dau.....)ori cum mi-ar face mare placere sa discutam aceste probleme "tete-en-tete",nu pe ....forum..poate ca ...totusi..mai sti ..."munte cu munte se intalneste dar om cu om"....
    Va multumesc amandorura(nu stiu daca expr.e corecta)f.f.mult.A mai ramas problema cu subtitrarile la unele proggrama,dar in timp se rezolva si asta.
    Cu stima...Flash

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

SUBTITRARILE APAR FARA PROBLEME DAR NU IMEDIAT

sper ca reusesti sa pui cardul ala oficial de dolce la menu+9231
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

Da Horatyu,mai lucrez in timpul liber ...sper ca pana la urma sa reusesc!Am facut rost de Hackman Disassembler,dar nu stiu daca e compatibil cu alte rec-uri ,daca nu au posibilitatea schimbarii Id-ului (cum se poate la Ecolite),ptr.ca ,dupa cum bine stiti,astia leaga cardul de seria aparatului.Poate prin dessamblarea cartelei pot schimba si asta...sa vedem..(doamne'ajuta!!!).Acu' cand platesc functioneaza perfect...sa vedem cand n-oi mai plati?Oricum o sa va tin la curent.Vezi asta-i necazul ..pe forum nu prea poti discuta prea multe,si uneori intri in "bucla"si ai avea nevoie de o sugestie "constructiva"care sa te scoata..asta discutam la radioclub,cand ne intalneam ,unul cu o idee,altul cu alta, si pna la urma se rezolva totul...
    Apropo...sa nu uit,receptoarele de la Dolce,au tot RS 232,dar de tip female.Eu am un cablu de la un receptor de ,cu ani in urma, cand aveam internet-ul pe Zapp.e un cablu RS 232 -> USB. L-am incerca,dar imi cere un driver la calculator tusb3410 .Cel original e ptr.Windows XP,iar eu am pe calculator Windows 7,si nu reusesc sa ma leg la el nici cum...dar mai facem sapaturi....
    Cu stima si la reauzire(recitire)....Flash

---------- Post added at 20:47 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Ar fi o discutie interesanta ,nu?Ce parere aveti?...pacat ca nu o putem face "deschis".In fond ar citi si cine nu trbuie si si-ar lua masurile corespunzatoare...nu?
    Cu stima....Flash

Mentioned
    67 Post(s)

nu cred ca reusesti mai nimic cu receptorul de la Dolce

se discuta pe forum despre JTAG la receptoarele de tip Coship cum sunt cele de la dolce si de la boom

acum mai nou la Dolce au aparut alte tipuri de receptoare

vezi eventual poate reusesti cu ce scriu colegii la sectiunea respectiva : http://sateliti.info/showthread.php?p=118960#post118960
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

La unele programe,apare subtitrarea,iar la altele nu.Ma refer desigur la rec-ul Ecolite 790.Dupa cum am mai spus,mi-am cumparat recent si un Optibox Light ,pe acesta apar (subtitrarile),iar pe Ecolite ba!,Stie cineva cine e de vina ? softul sau hardul(rec-l e prea vachi?),unde sa facem sapaturi?
    Cu stima ......Flash.

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Apropo Horatyu ,ti-am ascultat sfatul,am citit,ce mi-ai recomandat si am ceva rezultate...o sa va tin la curent..dar vezi tu ,timpul ne cam lipseste...

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Flash2003

Scriemi te rog la ce programe pe 790 nu merge subtitrarea si sa incerc sa caut un 790 sau 770 in firma si sa verific si eu. Eu stiam ca merg toate, poate sa fie de la soft, nu am patito.

Mentioned
    67 Post(s)

sterge programele respective si mai scaneazale odata si trebuie sa mearga subtitrarea
    daca nu precis e de la soft
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

Softul e ultimul pe care l-am gasit v3.71 a lui magic.
    Incerc sa le rescanez,dupa cum mi-ai zis....
    Cu stima .....Flash

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by sorin8m View Post
    Flash2003

Scriemi te rog la ce programe pe 790 nu merge subtitrarea si sa incerc sa caut un 790 sau 770 in firma si sa verific si eu. Eu stiam ca merg toate, poate sa fie de la soft, nu am patito.
    Cinemax,AXN,TV1000,uneori si Halmark

Mentioned
    67 Post(s)

eu ti-am recomandat sa ramai la softul 2.92 , restul de softuri au tot carpit din mers anumite probleme legate de update de key automat pentru prem|ere, d+ sau pol$at si bineinteles dili

eu iti recomand sa stergi toate canalele si apoi
    te rog eu cauta manual pe thor 11896 H 28000 si pui NIT ( network search ) activ si o sa iti gaseasca totul in jur de 205 canale parca
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

Da, cum a scris si horaty mai sus pune 2.92 si nu mai pune altul ca e ultimul cu soft intreg, restul sunt doar addonuri.
    Dupa ce ai pus softul 2.92 dai o resetare de fabrica, pui keyle valide si dupa aceea scaneaza cum a scris horaty mai sus.

Cat eu stiu cu 2.92 merg toate programele cu subtitrare, din pacate nu am nici un 7x0 aici ca sa incerc sati zic daca e asa cum spui tu sau nu.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

Nu Horatyu si Sorin ,nu merge.Am incercar tot ce mi-ati zis ,dar nu vrea.Cele trei raman in continuare in limba originala(fara subtitrare).Am incercat si cu Strong-ul (v-am spus ca am o colectie de rec-uri ramase de la abonamentele vechi)si nici aici nu merge.Sar putea sa fi gresit eu pe undeva ,pe la vreo setare,dar ma mira totusi ca la Optibox este totul Ok,si doar tot eu am lucrat si la asta...Ce e interesant e ca in pauze ,toate reclamele sunt in lb.romana,si cum incepe filmul...pauza?
    Cu Coship-ul ,am reusit sa ma cuplez cu el la calculator,sa vad ce mai pot rezolva in continuare...va tin la curent..
    Cu stima ...Flash

Mentioned
    67 Post(s)

si cu lista de canale gata scanate?

normal acolo se salveaza si setarile receptorului de unde le iei

uite asta e o lista modificata doar pentru frecventa 11896 , dar nu stiu daca si functioneaza ok
    easysurf.ro_rom_default_dataMODIFICATA.bin - 34.6 Kb

poti incerca , da daca nu o cautare oarba si vezi ce iti gaseste , eu cred ca e o problema soft sau la scanarea respectivelor canale

PS: sunt multe canale pe acolo care nu mai exista ...gen TPS si altele cae intre timp si-au mai schimbat frecventele
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Ecolite 790

Am rezolvat problema subtitrarilor .....nu stiam de existenta unui meniu secret activat prin apasarea tastei "verde" de pe telecomanda rec-ului..deci;

Subtitrarile la Echo 790,Cinemax,AXN,TV1000,etc trebuie activate:
    -tasta "verde"->"Standard"->"Ok"->"rom"->"Ok"
    Se repeta operatiunea ptr.fiecare program la care nu apare subtitrarea in lb.romana

Cu stima .....Flash!

Mentioned
    0 Post(s)

Flash,
    Imi pare bine ca teai regasit. Nici prin cap nu mia trecut ca tu nu stii cum se activeaza subtitrarea la acest receptor. Nu e nici un meniu secret e un meniu standard. Toate receptoarele au meniu de activarea subtitrari.
    Eu tot asteptam un receptor sa vina la reparatie ca sa fac teste si sa vad unde e problema

Page 80 of 86 FirstFirst ... 3070767778798081828384 ... LastLast