a aparut si pe crosat 3.23 pt 678X0 de la Magic
Dislikes: 0
din pacate nu pot pune la upload nimic
se pare ca altfel nu va pot ajuta decat asa :
http://np-ulc.net//index.php?PHPSESS...6973fe20a9f087
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
a aparut si pe crosat 3.23 pt 678X0 de la Magic
"SGU Stargate Universe"
Se pare ca nici Magic nu e asa de magic findca cu 48 de ore inaintea softului lui a aparut softul pentru metabox.
Last edited by sorin8m; 02-12-08 at 08:01. Reason: fara "quote" daca raspunzi la intrebarea deasupra
se pare ca tot magic lucreaza si pt ei
toata toamna trecuta au fost softurile lui puse acolo la upload metabox 6 si 7
Last edited by sorin8m; 02-12-08 at 08:01. Reason: fara "quote" daca raspunzi la intrebarea deasupra
"SGU Stargate Universe"
Am un reciver echolite dsb790 si nu mai am nici o imagine si nimik pe el. scrie pe display boot( ce pot face?? sunt noooob.un how to daca se poate cu softurile necesare plz
Salut,a venit un prieten cu un echolite 790, si nu mai apare nimik pe ecranul tv-ului, nu mai preia nici o comanda decat on/off. Si pe displayul lui scrie "boot" ce am de facut? Ce tre sa fac? Nu am softwarele necesare si absolut nimik ptr acest tip! un how to si softurile ma poate ajuta cineva va rog mult! Multumesc anticipat celor ce vor sa ma ajute! TNX
se rezolva daca pui flash pe el
nu e stricat nimic
dar ai nevoie de cablu null modem
fara frica
echo nu pica!
e simplu
ca si la soft
dar pui flasul la updatat la optiunea write flash (no boot) ( mai exact sus in stanga dupa file la Chedit 7.6 urmeaza : upgrade Data +other + write flash (no boot)
aici este flash cu 2.92 pt 770/790 ceea ce iti trebuie tie dupa " GOOD " dai RESTART pui peste 3.23 si dai un factory default (setari din fabrica ==>menu+instalare+factory default) menu+9231 +enable si menu+8888+3452 open spacial key
http://savefile.com/projects/808582336
trebuie rescris flash-ul
se face asemanator cu upgradare de soft
dar in Chedit la optiunea write flash (no boot)
astepti sa apara GOOD cu galben(verde) pe ecranul receptorului si dai un restart din spate
operatia merge doar cu un cablu null modem
ATENTIE : cand pui cablu sa fie scos si receptorul si calculatorul scoase din priza
"SGU Stargate Universe"
am o problema... acum de sarbatori
nu-mi mai merge echo...de fapt nu-mi mai merge telecomanda
am testat senzorul cu tuelefonul, sta tot timpul aprins (vorbesc de led-ul de infrared la telecomanda). m-am gandit ca poate a ramas un buton blocat, dar le luai la rand si toate cred ca sunt ok
am incercat, schimbatbaterii dar tot degeaba.
telecomanda este argintie, ca cea de la dolce [ma refer la forma]
dsb-ul e echo 790.
cum desfac telecomanda? scosei surubul de la baterii, desfacui cam pana la jumatate dar mi-e frica sa nu se sparga daca fortez...
idei?
pai daca ai desfacut pana la jumate nu vad de ce tie frica, cel mai greu e la inceput. Desfa elecomanda, si vezi ce ai in scurt pe acolo, daca scurtul e de la procesor, comanda o telecomanda prin telefon de la D&K (pret in jur de 30RON telecomanda). Daca tot timpul e aprins ledul e mare posibilitate sa fie procesorul dar tre sa verifici sa nu fie vina vreunui buton.
Last edited by sorin8m; 02-12-08 at 08:00. Reason: fara "quote" daca raspunzi la intrebarea deasupra
problema rezolvata: cursese o baterie si nu mai facea contact bine, de fapt se rupsese unul din arculetele care tine o baterie, cel de minus. pusei niste lita, rezolvai problema, merse din prima.
Multumesc pentru sfat si Sarbatori fericite![]()
de la Magic pt 678X0 v 3.25
fix showtime 7w for 678X0
aste pt echo 7X0 6X0 si 8X0
pe crosat
"SGU Stargate Universe"
Te rog ,vad ca esti expert.ai-mi spui si9 mie cum sa fac sa bag key Conax in Echosmart 791 ?
deocamdata nu merg
si irdeto 2 sunt puse direct in soft
adica se pot pune aceste key in softcam.key dar nu le gasesti la fereastra de editat keyle la menu+8888 , iti apar acolo doar irdeto 1
probabil in timp o sa modifice Magic sa mearga si pe acolo daca este ceva atractiv
Last edited by sorin8m; 02-12-08 at 08:00. Reason: fara "quote" daca raspunzi la intrebarea deasupra
"SGU Stargate Universe"
Eu ti-am spus ca sunt incepator si te-am rugat sa ma ajuti daca stii cum se face cu Conax-ul