Pt horatiu
Intradevar v 3.08 are o hiba dupa cum sti nu recunoaste tp verticale,o sa astept sa apara o noua versiune mai imbunatatita si pt 790 asa cum este la 791.
Dislikes: 0
mersi ,dar stim de ele
esti bine venit cu stiri....
dar fii pe pace ca de astea stiam...
versiunea 2.92 ,era postat pe un forum sarbesc ieri...si magandeam ca e ceva "mai lucrata" versiunea aceia ,pt ca tot de acolo am luat si o alta versiune pt 791 ...care avea ceva in plus...respectiv AU la gigi Prem!er Pol$atTP$ ...etc fara coduri secrete...si alte cele
Pt horatiu
Intradevar v 3.08 are o hiba dupa cum sti nu recunoaste tp verticale,o sa astept sa apara o noua versiune mai imbunatatita si pt 790 asa cum este la 791.
poate ver. 2.92 cea nou aparuta are rezolvata problema cu alimentarea permanenta a lnb si monturi![]()
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
nu am din pacate 790 sa fac probe pe el
dar vezi link-ul de mai jos nu te ajuta?
e tot de pe site-ul unde posteaza @sorin
respecte
Last edited by horatyu; 25-12-07 at 22:39.
La voi mai deschide TPS ca la mine nu mai vrea ,ramane blocat si nu mai vrea comutarea pe alte programe
Last edited by dic_star79; 02-01-08 at 11:55.
Am gasit urmatoarea explicatie:
==============================================
Problema cu blocarea receptorului cand este pus pe frecventa de AU la TPS este din cauza datei, mai precis s-a trecut in 2008, ceea ce receptorul cu patch nu stie. Aceeasi problema s-a intimplat si cand s-a trecut la ora de iarna. Algoritmul de updatare a cheilor la TPS tine cont de data, ora, minut. Solutia va aparea in maxim doua zile.Pana atunci feriti-va de 10873 V.
==============================================
Nu prea cred ,ca atunci nu am avut probleme,in fine probleme sunt sigur ori softul nu mai corespunde ori au facut ceva modificari cei de la TPS.
La mine pe un reciver merge si pe altul nu...
Scuza-ti ca intervin aici
Deci complet TPS pe Black Widow functional 100%!!!
Acum ruleaza filmul"Gigolo malgrè lùi!" pe TPS star
Pe altul nu....
Pe dreamuri am altceva, nu am vazut inca...
eu am 791 si merge....
dar mi-a facut o figura prima data cand am pus pe 10873 ...dar daca l-am restartat din spate...a fost ok
s-a mai intamplat odata asa ceva....cand fac astia niste schimbari pe la key....se intampla asa ceva...dar numai o zi ,dupa care isi revine
Am modificat si softcam, si am reinstalat v. 3.08, insa se pare ca nu functioneaza TPS. In momentul in care trec pe un canal TP$ se blocheaza rec. 790 si nu mai functioneaza. Trebuie restartat din spate. Si schimbat repede pe alt program , ca daca nu tot la fel se intampla " ingheatza toate comenzile" si nu mai raspunde deloc.
Ps ai dreptate cu restartul...mi s-a intamplat si mie sa fac asa pentru premiere sa mearga pe un anumit tip de reciver(AU) ,eu am scos acum propriu din priza celalalt rec dar nu vrea sa ia nimic de pe tps si se mai si blocheaza pe TSR si Multivision & Rai internazionale!
Pai Mutivizioanele merg cu chei de TPs, insa pe elevetieni si pe italieni nu sunt probleme! Poshitul merge si ala, cu update pe 12.188.
Puneti pe prima linie din meniul ascuns al Echo la Codarea Via cheile de tp$ existente in sectiunea keys de pe rdi-sat, iar apoi dati pe NRJ si dupa cateva secunde se vede luminita de la capatul tunelului. Succes!