Iar partea ku Set BOX ID s-a dus.
NU mai poti pune kard in el.
D+ se vede pe bukati .
Se kam impute treaba.
Dislikes: 0
Iar partea ku Set BOX ID s-a dus.
NU mai poti pune kard in el.
D+ se vede pe bukati .
Se kam impute treaba.
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am vrut doar sa avertizez, nu sa sperii pe cineva... Daca tonul a fost alarmist, imi cer scuze! Totusi, vorba colegilor de forum, softurile apar pe banda, dar sunt din ce in ce mai superficiale. Vorbesc de oldecho(sa nu mai fie interes pentru el, fiind scos din fabricatie?), la 791 nu ma pronunt, nu am un asemenea receiver...
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Sunt convins ca fiecare soft nou aduce ceva in plus. Ca nu se repara bugurile vechi asta e alta treaba. Ti-am spus ca si eu cu 2.98 mai am probleme. Uneori imi baga frecventa 0 la un intreg transponder, daca scanez ceva manual pe acel satelit. Asta am observat doar pe 1w. Oricum una peste alta receptorul e "tare" la cati bani costa.
P.S.; am instalat si eu softul (3.04) acum o ora. In afara faptului ca la inceput nu aveam semnal (pana m-am prins ca trebuie sa intru in meniu+9232) softul merge ok. Dar nu am inteles de ce mai apar canale scanate pe sateliti daca ii dau factory reset. Stiam ca asta sterge tot mai putin satelitii. Dar ma rog.....e ok.
Last edited by zappa; 03-12-07 at 15:39.
Si eu am instalat 3.04 pe 790 dar nu am absolut nici o problema din cele mentionate, merge perfect.
Nu vreau sa ma exprim de ce sunt asa.
@Val te rog sa faci o proba ,pt ca eu nu am card NDS sa probezi si v 3.04
dar inainte fa un flash pt a reveni la ce ai acum pe receptor ,in cazul in care nu iti mai merge.
Eu am 791 si mie nu mi-a facut nici un fel de problema din cele care s-au tot mentionat. Poate intradevar este ceva la varianta 790 ,desi nu prea cred ,probabil cauza este undeva la instalarea softului
cine vrea sa faca probe cu acest soft 2.93 ,mult asteptat la vremea lui(septembrie) ,dar din pacate eu nu mai am 790 si nu mai pot sa fac probe... am acum ...791 AICI
Last edited by horatyu; 05-12-07 at 03:00.
Confirm problemele pe Echolite DSB 790 dupa introduceea softului 3.04, mentionez ca inainte mergea perfect. Acum dupa ce incearca sa faca update pe P*lsat (de ex.) se restarteaza de cateva ori, apoi desi isi ia cheile nu poate decoda nimic.