Cum incarc un softcam pe stick?
Echocat este de alta parere. El spune ca se poate.Citese in urma cu 2 pagini...
790 are diseq 1.2 sau cunoaste si 1.1 si 1.0 ca nu reusesc sa activez mai mult de 4 sateliti !! Vreau sa pun 8 lnb si trebuie setat diseq 1.1 cunoaste cineva daca are si diseq 1.1?
Bine ,bine dar din ce am mai cautat pe saitul oficial spune ca are si diseq 1.0, 1.1 si 1.2 ceea ce ar fi compatibil pt a pune mai multi satelitii.
Nu vreau cu motor desi as iesi mai ieftin!!,dar fara motor. Nu se gaseste nici un soft pt 790 care sa stie si diseq 1.1?
pai daca nu conteaza ca iesi mai scump ,atunci pune cate o antena pe fiecare satelit (deci 8 antene) + inca 8 receptoaresi e ok ,nu?
Glumesc ,dar asta e cumpara alt receptor daca asta nu stie sa faca asta.
Eu am unul care stie sa faca asta Nextwave suc 2200 Plus (1M flash),merge pe el si pozitioner (diseq 1.2 )si diseq 1.0 si 1.1 ,dar eu nu il folosesc pt asta ,il foloseam pt disec1.2 deci numai cu motor .Are si CI (2 sloturi parca)+ cititor de cartele si nu il dau scump (3 ),cel putin pt cate are .
Last edited by horatyu; 24-09-07 at 18:06.
Deci pana la urma soft pt dsb 790 care sa aiba diseq 1.1, 1.0 si 1.2 nu prea exista sau nu stie nimeni , desi ei confirma ca ar avea inclus si acestea!!!!