Salut!
Am Un Receptor Echolite 790 Si Nu Am Sonor Pe Gigi Film 1.
Cum Sa Rezolv Problema?
Respect
nu stiu cit de buna este aceasta versiune 2.96 dar cert este ca unele tp nici macar nu mai aveau semnal si cele care faceau au inainte de 2.96 acum sint moarte . zoomul exista inca dealtfel ca si jocurile pe versiunea old.prin urmare am fost nevoit sa pun prima versiune de soft pe el ca lucrurile sa mearga bine.deci....echocat poate ne luminezi si pe noi ce se intimpla
Salut!
Am Un Receptor Echolite 790 Si Nu Am Sonor Pe Gigi Film 1.
Cum Sa Rezolv Problema?
Respect
OPTIBOX&OFFSET-90 cm
si eu am intalnit uneori problema ,dar e temporara
probabil la acele filme sonorul e trimis pt AC3 si de aici rezulta asta ,cel putin asa am tras eu concluzia ,pt ca eu nu am nici macar mufa scart (neavand unde sa o pun in TV (nu e dotat cu asa ceva)
dar am vazut ca daca pun o varianta noua se soft gen 2.96 si nu umblu la butonul audio de la telecomanda pe acest canal merge sonorul
poate e o solutie
incearca sa pui din nou softul si sa nu umbli unde am spus ,poate merge
dar acum a murit de pe la amiaz 12:30 si nu se mai vede daca ai key trimitele pe privat
o zi buna
ATENTIE SOFTCAM NOU PE CROSAT PT ECHOSMART (gigi etc) verificat
_________________multumesc spaniolule
Last edited by painluck; 22-09-07 at 10:02.
Citeste aici;
http://sateliti.org/showthread.php?t=1582
A probat cineva se poate incarca soft in Echosmart cu un adaptor USB-SERIAL , in cazul unui computer care nu are iesire seriala (laptop) ?
Mersi.
Da se poate. Soft fara probleme.prin usb de lalaptop. Nu stiu daca se poate pune softkey.
Am o rugaminte, poate ma lumineaza si pe mine cineva cum incarc softcam prin usb. Am citit eeea ce s-a spus mai inainte. Am folosit kvs-tools_8.4usb,am urmat etapele pana mykeyupdata,am ajuns sa imi apra fisirul bin cu softul. Dar de aici nu mai stiu...cum il incarci pe stick. Poate imi spune cineva pas cu pas cum sa fac.Multumiri.
Last edited by joliyy; 23-09-07 at 18:02.
Ideea este se poate incarca prin usb un softcam? Nu am reusit....Poate imi spune si mie pasii..care ar trebui sa ii fac..