domnilor spuneti-mi si mie , incerc sa bag 2.96 si prin usb si prin rs232 dar imi apare tot ultima versiune adica 2.95 ce pot face ?
la ultimul soft editarea canalelor nu mai este functionala cel putin partea cu ordonarea ( mutarea ) canalelor .
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Ce am observat. Versiunile 2.95 si 2.96 sunt niste update-uri la 2.92. Drept dovada ca nu se sterg multe optiuni ramase din softul anterior. Daca ati avut o versiune inferioara versiunii 2.92 si ati pus direct 2.96 , anumite parti posibil sa lipseasca. Parerea mea, se pun asa 2.80 (ultimul soft cu boot inclus), apoi in ordine 2.92, 2.95, 2.96 .
Il mai rugam pe @Magic daca este posibil includerea de 'boot" in fiecare release de soft sau macar o data la cateva release-uri de soft sa ne ofere si un full flash complet (included boot) sa fim toti pusi la punct cu update-urile.
OK, ateptem si 3.0
Oricum vad ca gigi iarasi de 2 zile nu schimba cheile. ???
Menu-2222=ceva interesant
Nu lua asa in serios viata, la urma urmei oricum nu scapi viu din ea.
Echolite 790/770 in sharing,Globo 7010A,Opticum7100CR,h1160 samd
nɐɹ ǝɔɐɟ ǝs ıɯ ɐɔ sop ǝd ıʇǝıɹɔs ıɐɯ nu 'ǝɹq
chiar sunt nevoie de atatea meniuri secrete cand softul este plin de probleme ?
( editare canale greoaie ; alimentare lnb ; limitare numar canale la 2200 ) asteptam cu interes versiunea softului 3 poate rezolva multe din probleme . oricum multumim pentru softul patchuit , doar este moka nu platim nimik .![]()
Se pare ca portul serial de la Echo 790 al meu a murit.......nu mai reusesc nimik....am incercat toate variantele de CNX...,sa rescriu flashul...am verificat cablul....nimik..nimik
Credeti ca se mai poate face ceva?