Eu folosesc 2.85 si vad Tps, D+, TvCabo, Premiere, Polsat...
Dislikes: 0
cu placere.
Eu folosesc 2.85 si vad Tps, D+, TvCabo, Premiere, Polsat...
Daca tot a venit vorba de tps,stie cineva de ce nu merg Encyclopedia, Fit/Toute L,histoire , Animaux , de pe transponderul 11681 H 27500, pe Echo?
Am incercat softcamuri si cu cirnatul lung de chei AES, si fara,si tot degeaba...
Multumesc pt raspuns si...racoare la toata lumea
Offset 0,90 HH; Echosmart 770,690 ; 45.2N 28.0E
-a probat cineva SmartCardEdit?
-ce suport hard foloseste?
Va multumesc.
Polsat+ul pe ce sat e? pe hotbirs sunt ceva posturi dar nu merg pe echo
a inca ceva
e normal sa se incinga dupa vreo ora de functionare si sa se reseteze candajung pe TPS star (de pe celelalte tps+uri cand trec)? (se restarteaya de pfapt,dar tot trebuie sa faca AU)
de adaugat: intr-o dimineata mi-au mers toate programele MTVN, de pe ASTRA. si la cateva ore nu mai mergea niciunu. keyle la zi
Last edited by sorin8m; 24-07-07 at 06:15.
Doua intrebari:
1. Se aplica si la Echosmart regula cam generala la intreruperea curentului electric la un update de soft ?
Adica la intreruperearea accidentala a alimentarii cu tensiune electrica in timpul uploadului in receiver a unui nou soft, receiverul nu mai poate fi reparat decat cu JTAG? Ori la schimbarea softului nu e sters si modificat si bootloaderul?
2. JTAG-ul de Strong 4x55 e compatibil cu cel de Echosmart 790 sau trebui sa fac modificari?
1. La DigiTurk este ceva canal de AU? mie nu imi merge niciun canal de acolo, doar FTA-urile.
2. Acum pun antena pe Hispasat la 30*. imi merge cabo cu cheile de ieri?
Multam![]()
Merge Cabo fara probleme,vezi sectiunea;
http://sateliti.org/showthread.php?t=52&page=10