Results 1 to 9 of 9

Thread: intrebare

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Standard RSP member milumil's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default intrebare

nu am contract cu digi dar am o intrebare
    se specifica in acel contract ca trebuie sa folosesti obligatoriu receptorul lor?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: intrebare

Multe nu sunt trecute in contract. Dar , receptorul si cartela sunt imperecheate. Nu poti vedea altfel.

.

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Nu stiu exact cum arata la ora asta contractul,dar pe vremuri scria asa:
    4.9. Abonatul va avea dreptul sa utilizeze Smartcardul numai in Echipamentele DTH furnizate de Operator.
    :

Mentioned
    0 Post(s)

4.9. Abonatul va avea dreptul sa utilizeze Smartcardul numai in Echipamentele DTH furnizate de Operator.

perfect deacord
    dar daca acel echipament eu il cumpar cu banii jos nu ar fi normal sa fac ce vreau cu el.
    ex: am contract valabil platit in avans1 an , receptorul este cumparat deci fac ce vreau cu el, vin acasa , meci cu steaua ia bataie si de necaz pac pac 2 ciocane si nu mai vreau sa il folosec dar in schimb am vreau sa vad digi.
    ce urmeaza?

cati useri are acest forum?

Standard RSP member delta2k2's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

milumil , te lupţi cu morile de vant ?
    Astea sunt condiţiile lor , dacă nu-ţi plac te poţi abona la orice alt DTH din Romania care nu este la fel de restrictiv in această privinţă.

.

Mentioned
    0 Post(s)

am vazut ca sant cam 2000 de useri activi sa zicem jumatate deci:
    1000x50 de lei de cagula = 50000.
    cam ce avocati s-ar baga pt banii astia?
    si chestia cu daca nu-ti place cauta la altii.......

Banned
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by milumil View Post

perfect deacord
    dar daca acel echipament eu il cumpar cu banii jos nu ar fi normal sa fac ce vreau cu el.
    ex: am contract valabil platit in avans1 an , receptorul este cumparat deci fac ce vreau cu el, vin acasa , meci cu steaua ia bataie si de necaz pac pac 2 ciocane si nu mai vreau sa il folosec dar in schimb am vreau sa vad digi.
    ce urmeaza?

cati useri are acest forum?
    Man...totul se rezuma la....cardul este propietatea DIGITV,nu il poti folosi decat cu receiverul ce lai cumparat in momentul in care ai facut contractul,legal poti face tot ceea ce vrei cu receiverul inclusiv sa il arunci,beleaua vine atunci cand vrei sa vezi gigi...in cazul in care lai facut varza pe receiver mergi la casieriea digi si iti cumperi alt receiver sau il iei in custodie dar...va trebui sa mergi si cu cardul pentru reimperecherea lui cu noul receiver,cu alte cuvinte fara un receiver oficial te uiti la stele...legal!,ilegal...citeste forumul atent si vezi cum se poate imperechea un card gigi cu un receivere dreambox dar....nu te sfatuiesc sa incerci a face acest lucru,daca totusi insisti....apeleaza la un profesionist pentru asta!

PS! nici un avocat nu iti va castiga un proces impotriva unui DTH asa cum vrei tu,legal totul e simplu: vrei sa te abonezi? o faci cu aparatura lor: card,antena,receiver nu esti restrictionat in vreun fel de la libera info,ai N oferte de DTH-uri cu diverse pachete,daca tot nu esti multumit iti faci singur o instalatie digitala cu tot ce trebuie,sa incercat acest lucru si in alte tari cu vechime in domeniul paytv dar...fara succes,nici chiar un cam care sa il folosesti in alt receiver impreuna cu cardul oficial nu au reusit avocatii sa scoata asa ca....poti visa linistit in continuare caci ramane doar un vis sa folosesti doar cardul in ce receiver compatibil vrei tu1
    Last edited by tarky; 04-10-09 at 16:14.

Mentioned
    0 Post(s)

ne ne ne.. nu merge asa
    receptorul ala daca tot il platesc nu vreau sa aiba informatii la care sa nu am acces.VREAU RSA.BK PUBLIC poate nu gandesc eu corect dar asta mi se pare un abuz.
    este ca si cand ai cumpara o masina cu capota sudata si de cate ori vrei sa schimbi bujiile tre sa schimbi masina.
    P.S. .....................................AM VRUT SA ZIC CEVA DAR MAI BINE TAC