Ei fura in continuare,noi tragem ca prostii.Nimic deosebit.![]()
Dislikes: 0
Coalitia s-a rupt, ministrii PSD au demisionat din Guvern
Ministrii PSD au demisionat din Guvern. Anuntul a fost facut de fostul vicepremier si ministru de Interne Dan Nica. Cu o jumatate de ora inainte, liderul PSD Mircea Geoana declara ca "Intreg grupul ministerial PSD, solidar cu Dan Nica, este astazi in masura sa isi anunte demisia din Guvern. Traian Basescu a reusit sa faca din nou ceea ce face de 5 ani - sa provoace criza politica, suprapusa peste criza economica. El este principalul responsabil". Mircea Geoana a facut aceasta declaratie dupa ce a discutat mai bine de o ora si jumatate cu ministrii formatiunii, dupa ce Traian Basescu a semnat, joi dimineata, decretul de revocare a lui Dan Nica.
Stire completa aici (sursa) : http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...din-guvern.htm
Ce urmeaza acum ?
Ei fura in continuare,noi tragem ca prostii.Nimic deosebit.![]()
:
Asta c-am asa este.
Dar eu cu cine votez ?
Sau ... mai traiesc (bine) sa votez ?
.
Asa na! Avem timp si bani de inventat criza politica! N-am avut, ia de aici, a inventat-o marinarelul!
Pfui...., tara bananiera, conducere cocotiera! Mai ceva ca-n jungla!
Oare pana cand mai merge asa?
Offset 1.6 60E-30W, Invacom 0.3dB, Act 18'', Moteck VII, DM500
Dolce w/ 0.6m, Boom w/ 0.8m Gibertini, Digi w/ 0.8m noname, Focussat
Daca nu se bat in parlament ....nu i-i cred...asa de ochii lumii gen " uite dom'le noi am aratat dar nu putem ca nu ne lasa ceilalti" ....sunt satul si scarbit totul pentru ei se reduce la putere sau mai bine zis la controlul EI.
Si daca se schimba culoarea medie in conducere..."aceeasi marie alta palarie".
Bleahhhhhhhhhhh......sila ....deja mie mi se apleaca......
PS: o muratura ceva.........ca e de rau![]()
Gata,platim.A sarit cursul la euro.Multumesc boilor,au pompat la bani de la FMI in curs degeaba.Pana la urma leul tot se va duce dracului si noi vom plati si datoriile de 20 de miliarde cu care NU AU FACUT NIMIC.Sa fugiti sa-i votati,mai ales pe "marinel".Cum era?
"Nica:
-Ma dau astia afara ca sa-l puna pe Blaga.
Boc:
-Nu e adevarat."
Si uite ca Blaga e.Nu mai au astia chiar nici o treaba,macar asa ca sa fi zis de obraz sa nu-l fi pus dupa discutiile alea.Base danseaza pe la Cluj.
Din exterior suntem priviti ca o tara (ultima din Europa) condusa de un presedinte increzut,incult si arogant care il are pe premier ca sluga (o situatie comparata de cele mai multe ori cu cea din Rusia,doar ca invers),partidul lui a "impins-o" pe fica-sa (o pitipoanca) in parlamentul european si el si-a pus gagicile prin guvern pe post de ministrese.Culmea e ca sunt oamnei culti care inca il mai au drept idol.
Sa nu-mi veniti cu "ce aialalti sunt mai buni?" ca nu ma intereseaza.Toti fura.
Daca mori de foame si in fata pe masa ai cuie,pietre,lemn,sticla,etc normal ca nu le mananci,asa si cu votul: daca nu ai pe cine sa votezi,nu vota.Daca mananci sticla e posibil sa mori in chinuri mai mari.
Cred ca Brucan se invarte in mormant,acum isi merita niste injuraturi,a zis ca invatam democratia in 20 de ani.Ce tampit,nici in 100 nu se repara tara asta,cu oameni care il voteaza pe Vanghelie,Becali,etc ,asculta manele si se comporta ca tiganii,fura,mint si toate celelalte romanismele ale noastre.
Vai de noi,scobiti-va prin buzunare ca la primavara va fi grav.
:
O adunatura de jigodii si lichele! Au bagat tara in faliment! 75 de miliarde de euro datorii, fara sa se fi facut nici o investitie! Incep sa cred ca Ceasca a fost un adevarat patriot! P-astia i-as pune la zid si... i-as pune sa cante...
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
Sa stii ca Ceasca era patriot. Era si hot in felul lui. Da cel putin era doar el hot mare. Ceilalti erau hoti mici...
Trecut la Sfinti
Trebuie sa-ti dau dreptate........defapt foarte mare dreptate ai.......
"piticu" era foarte patriot nu degeaba le-a dat cu tifla rusilor si s-a orientat un pic spre americani la inceputul "domniei" lui....nu degeaba a fortat poporul sa plateasca datoriile externe ale tarii .....ala chiar vroia un stat independent...in toata puterea cuvantului. Oricum toate astea nu-l spala de pacate si nu plang dupa el.....
Pacat ca patiotismul lui nu se regaseste nici pe sfert in nici unul dinte politicienii din ziua de azi, care sunt in stare pentru bani sa o vanda si pe măsa.
Astia beau si petrec impreuna, imediat ce ies din lumina reflectoarelor, stati voi linistiti ca nu se ciondanesc pe gratis. E o metoda de a face niste bani, legal. Doar ca la partea morala nu au scuza. Si nici grosimea stratului ce le acopera obrazul nu este masurabila cu tzolostocul. Poate nici in ani lumina, la cat de gros e!
Patriotism? Ce-i aia?
Oare cat de proşti ne cred unii ? Iar ne-au dat cu praf in ochi :
Miniştrii interimari nu vor fi plătiţi şi pentru activitatea prestată suplimentar, la ministerele cedate de PSD, ci vor fi remuneraţi in continuare cu aceleaşi indemnizaţii, a declarat, vineri, premierul Emil Boc.
Hai să fim serioşi , nu stau ăia acolo pentru salariu. La ce sume se invart acolo , nici bani de buzunar nu pot fi numiţi.
Bine că au avut grijă de cursul € să fie cat mai ridicat pentru taxe şi impozite.
.
Daaa, sobolanii, mortaciunile dracu`, ca la asta se pricep, sa mulga vaca (omul de rand).
Tara frumoasa, prost locuita, pardon... prost condusa!
Un mason, doi masoni, .... guvernul Romaniei!