am o intrebare ptr cei ce se pricep:
de cati mega am nevoie pe luna pentru o saptamana de utilizare sa zicem, doar ptr ym, e-mail si cateva pagini de internet?
mc
Dislikes: 0
am o intrebare ptr cei ce se pricep:
de cati mega am nevoie pe luna pentru o saptamana de utilizare sa zicem, doar ptr ym, e-mail si cateva pagini de internet?
mc
am facut un calcul, cand sunt plecat folosesc netul intre doua ore si patru pe zi, depinde de anumite conditii. am sa pun maximul de 4 ore si am sa umflu perioada la 10 zile, deci 40 de ore de internet in conditiile spuse mai sus.
Orele si traficul nu au nici o legatura.
poate ca nu am fost prea bine inteles. vreau sa stiu pentru ce abonament trebuie sa optez, acestea pleaca de la 5mb si e duc pana la nelimitat. pentru ce-mi trebuie mie, adica maxim 40 de ore de utilizare, in care folosesc ym, mailul si intru pe cateva siteuri, cati mb am nevoie
intrebare e pentru cei ce se pricep
Pai iti dau un exemplu de la mine.
Folosesc GPRS acasa din lipsa de adsl (deh, asa e aici la arabi- astepti pt internet cum asteptai in vremea lui nea nicu telefonul fix de la romtelecom.)
Deci, 2-3 ore seara, messenger, mail si cateva forumuri, plus dimineata la cafea juma de ora de citit presa din romania. In mozilla am dezactivat afisarea de imagini pt ca astea aduc cel mai mare trafic, am dezactivat si windows update. In aceste conditii traficul lunat este de ~80-90 mb, daca mai folosesc si pc2pc call traficul se dubleaza. Asa ca am optat pt un abonament unlimited care aici costa 29 OMR (58 euro). Am primit de la ei un modem 3g pcmcia ca sa nu mai folosesc telefonul pt conectare.
Asa
snow si care mai folositi gprs& edge din ro...p apn internet ,contactatima p pm ca cu 3,5euro cu apn wap mere tot ca pe apn internet nu aveti nici o restrictie ,nu trebe sa mai dezactivati imagini etc si sa va uitati cum se duc mb si centii![]()
aaa, oringiu unlimited sau cum ii zice? am facut intr-o zi 18 mega de trafic pe un amarat de telefon nokia, nu mai stiu ce model exact, unul din primele cu ecran color si qwerty....6820 sau ceva de genu....se merita 3.50 oiro
traficu l'am facut numa cu browser si mess
men io vbesc p pc(de preferat laptop) ca e cea mai convenabila oferta daca esti o pers in miscare..e vorba de funcionalitatea oricarui serviciu ymes,odc,etc prin creearea unui tunel care decripteaza conexiunea ei lasand deskise initial doar porturile 443 tcp si 80 http libere
parca am "simtit" si ca e o limita de download la marimea fisierului, stiu ca sunt aplicatii de tunneling da nu am etlefon cu symbian (am inteles ca numa asa se poate conecta calc la telefon pt net)
cel mai mare fisier luat de pe wap a avut undeva la vreo 100kilo