Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Dislikes Dislikes:  0
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31

Thread: Cred ca ma duc la vot

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Cred ca ma duc la vot

M-a convins "presedintele jucator" cu referendumul lui,noua jmecherie prin care incearca el sa creasca in sondaje.Ma duc pentru ca nu pot rata ocazia sa le dau o palma nesimtitilor din parlament (teoriile cu parlamentul bicameral nu ma impresioneaza,sunt plauzibile dar nu pot rata momentul),dar e posibil ca in acelasi timp sa pun o stampila si la presedentie,asa ca sa-i arat "marinelului" ca prostirea romanilor nu mai merge.O sa votez cu oricine altcineva dar nu cu el.Dau cu banul ca oricum nu conteaza.

PS:Mai bine nu facea miscarea asta,deja mai stiu doi care nu vroiau sa mearga la vot si acum merg exact cu aceleasi ganduri ca ale mele.
    :

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Cred ca ma duc la vot

ar trebui sa mergem toti ca sa facem tot posibilul ca mosnegi din parlament sa nu mai doarma pe banii nostri sa mai stea si ei acasa ca si asa cheltuie tara asta o gramada de bani cu ei

Standard RSP member dic_star79's Avatar
    Mentioned
    3 Post(s)

Pentru ca multii din noi nu cunosc diferenta dintre " bicameral si unicameral" vin cu avantajele si dezavantajele parlamentului " bicameral" :
    Avantaje!
    1. Controlul reciproc al celor două camere legislative, in paralel cu controlul mai riguros a activităţii executivului

2.Un proces legislativ de calitate, bazat pe o dezbatere mai eficace şi mai profundă

3. Reprezentativitate mai largă a populaţiei, un parlamentar fiind ales de un număr mai mic de electori

Dezavantaje!
    1. Procedură greoaie şi indelungată de adoptare a actelor normative

2. Risc de lipsă de consens intre cele două camere pe marginea unui proiect de lege

3. Costuri ridicate de intreţinere şi funcţionare datorat numărului mare de parlamentari şi personalului administrativ care ii deservesc

Acum avantajele si dezavantajele unui parlament unicameral!

Avantaje!
    1. Proces mai rapid şi mai eficient de legiferare

2. Costuri mai reduse de funcţionare

3.Se elimină contradicţiile dintre cele două camere

4.Inlesnirea relaţiei Parlament-Executiv

Dezavantaje!
    1. Creează premisele autoritarismului şi deciziilor arbitrare, prin faptul că există o mult mai mare posibilitate de subordonare sau dominare a sa de către o forţă politică majoritară

2. Nu constituie o reprezentare prea fidelă a voinţei poporului, intrucat numărul redus al membrilor săi este limitativ

3. O calitate mai redusă a legilor elaborate, procesul electoral fiind unul mai superficial

4. Control mai slab al Executivului şi a Preşedinţiei

Asa ca nu va lasati manipulati de presedintele la putere pentru ca va manipuleaza fara sa stiti....informativa inainte sa votati!

Standard RSP member skycleaner's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Eu va sfatuiesc sa nu mai mergeti deloc. Boicotand alegerile dati palme grele celor cu curu gras...
    Trecut la Sfinti

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Pai s-o luam sistematic :

- doua camere care au aceeasi compozitie politica sint ...inutile ! votul fiind politic ...nu are nici o importanta cine voteaza ! ca oricum turma ridica mina ...la ordin !!!
    - o singura camera cu membri putini ...ar mai elimina din cumparatorii de locuri ...sau ar creste pretul ! pe liste de redistribuire apar niste personaje care te lasa cu gura cascata ...semianalfabeti ... ca romanul impartial ...de la 48 in toate colegiile !!!
    - greseala lui Base este ca l-a luat gura pe dinainte si a promis si chestii la care el nu are nici o putere ! dar a fost motorul unor schimbari in esenta bune ... care insa mai au nevoie de timp pana sa dea efecte ... campania mediatica desantata impotriva sa ...arata cat de mult a deranjat ! nu cred ca un presedinte decorativ ar fi de vreun folos Romaniei ... mai degraba o dictatura ! ca o turma de imbecili se poate tine pe drum exclusiv cu biciul !

o sa ma duc la vot ! macar pentru ca mi s-a cerut parerea , pentru ca votez un om ! si nu o turma ...pentru ca mi se cere parerea si cred ca ea va conta ! poate mai ies din securistii abonati la parlament ...pe tusa ! nu ma vad stind pe margine si huduindu-i pe participanti ...

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

este doar o smecherie a lui popey

daca se voteaza la referendum ca da sa fie doar o camera nu se trece automat la asa ceva
    tot cei din parlament o sa voteze deci ..sanse mari sa nu se schimbe nimic si base iese si din jocul asta fara sa fie afectat

nu bicamera e problema ci numarul
    dupa mine se poate si doua camere dar numai cu 25-50 de membri fiecare
    deci maxim 100 de membri ca si asa sunt multi

si sa isi mute curul din CASA POPORULUI ca aia inghite miliarde de euro numai cu intretinerea ... mai bine se face ceva util cu ea ...cum a spus si Prigoana ...gen cazinouri sau alte sali de conferinte inchiriate ca sa aduca bani la buget nu sa pape banii nostri din impozite si taxe ...sa mearga la smecherii de pe la gazmetan sau electrica
    Last edited by horatyu; 27-09-09 at 21:03.
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member cipryDXfeed's Avatar
    Mentioned
    1 Post(s)

Eu nici nu ma duc scurt.

dishwasher val's Avatar
    Mentioned
    36 Post(s)

Sky, solutia ta se pare ca ar fi ultima solutie impotriva nesimtirii si lacomiei, dar cred ca boicotul ar trebui sa fie total. Noi ne-am saturat de ei, reciproc nu, ei nici macar nu au obosit. Mergeti mai bine la vot altfel campaniile electorale cu mici si bere vor avea iar un cuvant greu de spus. Lasati-i pe alti sa se calce in picioare pentru astfel de pomeni, berea si gratarul zic sa le lasam pentru vremuri mai bune cand vom avea cu adevarat ce sarbatori.
    UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K

Super Moderator staric's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

P.S.
    Sigur ! Nu ma duc la vot !

Mentioned
    3 Post(s)

Sa ma duc.... sa nu ma duc...daca nu ploua sau nu ninge ma duc...daca nu ...cred ca sunt la munci....

Standard RSP member MihaiP's Avatar
    Mentioned
    21 Post(s)

Eu zic ca o schimbare a parlamentului ..oricare ar fi ea ..este mai de ajutor decat neschimbarea ! asta vor si ei ... sa nu se schimbe nimic !

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

"Frati romani!
    Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!"
    :

Mentioned
    3 Post(s)

Un pas inainte faci atunci cand primesti un sut in "fund" asa cacare este el mare presedinte am primit multiiiii suturiii in fund....deja cred ca am ajuns pe " luna"...

Membru de onoare Einstein's Avatar
    Mentioned
    2 Post(s)

... pe luna ne duce "prostanacul"!
    http://lmgtfy.com/?q=prostanac

Membru de onoare
    Mentioned
    0 Post(s)

Ala e si mai bun,cred ca si cu el am face doi pasi inainte.
    :

Page 1 of 3 123 LastLast