vreau sa aflu cat mai multe despre acest subiect si ce mi-ar mai trebui pe langa aceste doua "jucarii" .....se merita sa iau un programator phionix?
vreau sa aflu cat mai multe despre acest subiect si ce mi-ar mai trebui pe langa aceste doua "jucarii" .....se merita sa iau un programator phionix?
ss2 offset 1.10m
Pentru a putea folosi carduri cu ss2 ai nevoie de un device cu care calculatorul sa iti citeasca cardurile: o interfata phoenix. Mai multe detalii o sa primesti de la cei care folosesc o astfel de interfatza...
Internetul e distractie, nu pierde controlul!
Foloseste Google si YouTube inainte de a pune intrebari stupide!
poti de pilda sa folosesti cardul max cu placa ss1 sau ss2. si face update la subscriptie.
Sau cardul din phoenix ti-l citeste NewCS si ii spune gbox ului ce si cum .
Pe scurt este un dreambox ,,open" care consuma mai mult curent .
Am un card programmer Uniplat ca cel de aici : http://elrafel.com/tienda/index.php?...md=0&codp=1847
si vreau sa stiu daca se poate folosi in mod similar interfetei Phoenix cu un card legal achizitionat.
TNX!
Am ss2 si programatorul phoenix, dar nu reusesc sa ii dau de cap, in uvce apar niste cifre dar nu reuseste sa citeasca atr.
Ma puteti ajuta si pe mine sa ii dau de cap combinatiei NewCs (Newcs GUI) si WinCSC? Asta e ce imi afiseaza:
[ 18:40:28 ] [ Loader ] Card 0500 on port COM1 ready
[ 18:40:28 ] [ Loader ] Starting Newcamd Server on port 15000
[ 18:41:15 ] [ Newcamd:15000 ] User dummy logged in, client: Generic
[ 18:41:20 ] [ Newcamd:15000 ] User dummy logout
Merci!