Results 1 to 15 of 2493

Thread: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

De editat e chiar foarte simplu, numai ca... dureaza o vesnicie sa le tot muti sus-jos. Trebuie sa imi fac o lista inainte si sa le pun de la coada la cap., deoarece daca inserez un canal la pozitia 100 de exemplu, toate de dupa el se muta o pozitie mai jos. E simplu, dar dupa 5 minute deja te doare capul. Daca am doar cateva canale le "pun" din meniu. Dar la vreo 200 sa le pun intr-o anumita ordine.... crede-ma ca nu rezist.
    Totusi astept raspuns la intrebarea: pot edita fisierul BackUpChdata-s0.bin cu vreun soft NUMAI in calculator si apoi prin USB sa-l transfer in STB?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

mai omule le poti selecta pe toate si le muti mai in fata
    nu cred ca dureaza mai mult de 10 minute si ti le asez din telecomanda cum doresti tu

dar daca iei una de pe net gata aranjata pe canale romanesti , maghiare...etc poti mai simplu sa le editezi

e mai simplu dupa mine sa le ordonezi din telecomanda pt ca le poti lua mai multe odata in Chedit nu poti lua cu mause-ul decat unul
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Descarc lista de canale cu read default data nu?
    Apoi am editat-o in chedit 9.4 si am dat write default data.
    Desi in chedit vad coloana ''sistem data'' setata corect cum o facusem din telecomanda,in rec nu se incarca asa,i-mi apare iar ca in setari di fabrica.
    Unde gresesc?
    Vreo 3-4 programe si-au pierdut informatia(provider , transponder) si apareau ca ''nici un program'' si a trebuit sa le caut din nou.

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Problema grea: Echosmart 791 S HQ soft 3.63.magic si Chedit 9.4
    Incarc datele in ChEdit prin cablu Null modem dar la salvare in receptor imi apar toate canalele codate cu mesajul SCRAMBLED. Cele FTA se vad normal. Chiar daca pun keyle bune tot nu se rezolva.
    Le incarc sa le ordonez si la salvare imi sunt toate SCRAMBLED. Chiar daca nu fac nicio modificare tot asa imi apar.
    Am incercat si cu vresiunea 3.47. Tot asa face.
    Si cu Chedit 8.7 tot asa.

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

trebuie probabil menu+8888+exit care este facut pt activarea emulatorului
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dorin2k View Post
    Problema grea: Echosmart 791 S HQ soft 3.63.magic si Chedit 9.4
    Incarc datele in ChEdit prin cablu Null modem dar la salvare in receptor imi apar toate canalele codate cu mesajul SCRAMBLED. Cele FTA se vad normal. Chiar daca pun keyle bune tot nu se rezolva.
    Le incarc sa le ordonez si la salvare imi sunt toate SCRAMBLED. Chiar daca nu fac nicio modificare tot asa imi apar.
    Am incercat si cu vresiunea 3.47. Tot asa face.
    Si cu Chedit 8.7 tot asa.
    Dupa instalare chei da menu+8888+3452 sa le activezi.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Scuze Horatyu, nu am vazut replica ta mai inainte...Dar macar am pus o completare...Scuze si o zi buna.
    Last edited by val; 16-09-09 at 17:09. Reason: Pct. nr.12 din Regulament: Nu se admite [quote] (citat) pentru posturi consecutive!

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

mie m-i sa codat digi, si nu mai gasesc nicaieri ``.bin``, sunt singurul caruia nu-i merge?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

A aparut un nou soft 3.65 pe Crosat si Super Sat,si din cite am citit se pare ca magic a rezolvat multe din problemele aparute la softurile anterioare,printre care : functioneaza iarasi 3452,inregistrarea pe usb functioneaza corect la fel si ff. si rew. la redare.

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Am si eu o problema am un eco 791 cu 3.65 si boot 3.03 si nu mai stie functia " recall " are idee cineva ce are.Mai precis de la 3.64 face asa, am avut 3.59 si nu facea.Ce sa aiba oare?

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Revenire problema telecomanda

Cauza nefunctionarii telecomenzii era de fapt o problema de hard.Am schimbat integrat si apoi senzor IR ca in final sa descopar o "lipitura rece" la senzor...

Member Visitor
    Mentioned
    0 Post(s)

Salut tuturor, azi am primit un echo 791 luat de pe tehnicB, si am o nelamurire (de fapt o gramada). Are sw versiunea v2.90_magic_v3.65, am incercat sa ma dumiresc citind pe forum dar nu inteleg de ce 2 versiuni in acelasi titlu sau 2.90 e softul propriu-zis iar patchul e versiunea 3.65? Si nu inteleg cum vine "hacked" direct de la producator. Eu eram pregatit sa pun patch-ul si cand ma uit era rezolvat deja . Incerc menu 8888... nimic, deci nu are soft cam; bag pe un USB stick Rom *** data 09.11.11 de pe super-sat si imi da mesajul "bad upgrade file data". Ce gresesc? Daca ma uit pe satweb am ultima versiune de sw.