Am rezolvat!!!!
Acum merge.
Era mufa de vina .Am cumparat un adaptor USB to RS232.
Acum trebuie doar sa instalez alt sw mai nou tip V3.64 si cred ca e gata nu?Cu ce optiune din chedit se incarca V3.64?Dar cheile ca acum am prins gustul cu cablul nu mai fac cu USB.
I-mi cer scuze pentru incurcaturi si multumesc tuturor in special lui alex09 care m-a ajutat pe mess.si lui Horatyu care nu se plictiseste niciodata de noi incepatorii![]()
nu trebuie pus nici un soft
doar keyle si atat
nu are rost sa pui un soft nou pt ca nu aduce imbunatatiri
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Cum pot edita fisierul BackUpChdata-s0.bin la Echosmart 791 (salvarea canalelor)?
Doresc cumva sa il editez pe calculator direct, fara a folosi null modem si ChEdit.
Vreau sa ordonez toata lista de canale.
Nu cred ca nu e posibil si altfel decat cu cablu null modem
poti folosi Chedit-ul ===> click pe canal si il stergi sau muti ca orice altceva de pe calculator
altfel nu merge
si salvezi pe calculator
apoi fisierul rezultat il pui la Mk default updata din Chedit si rezulta un fisier bin pe care il pui cu USB-ul sus pe receptor
"SGU Stargate Universe"
Deci singura solutie e sa imi confectionez un cablu null modem? (am nevoie de vreo 4 m si nu cred ca gasesc asa de lung). Nu e cazul deci sa mai caut pe net astfel de softuri ca nu exista? (pt editarea directa a fisierului BackUpChdata-s0.bin de pe stic)
La laptop nu am un astfel de conector. Poate sa gasesc vreun USB adaptor...
Mersi oricum de informatie.
este,usb to serila port adaptor am eu tot pt laptop merge super .
poti lua o lista de pe net cu niste canale si le editezi tu cum doresti doar pe calculator
poate nu m-am exprimat corect
insearca sa cauti pe net liste de canale pt echosmart
http://chomikuj.pl/J-J/ECHOLITE+-+EC...+-+ChannelData aici ai liste pe care le pui la tine pe receptor sau le pui pe Chedit si le editezi si apoi faci ce am mai spus pt a le pune pe USB
dar eu cred ca tu vrei neaparat sa dai jos lista ta de canale
"SGU Stargate Universe"