Results 1 to 15 of 2493

Thread: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

Default Re: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Esti mare MIKE!!! Merge
    Cum de nu m-am gandit!? Eu punea numarul 2 la ambii sateliti ca m-am gandit ca sunt 2.Multumesc

Member Beginner
    Mentioned
    0 Post(s)

De unde pot lua ''chei'' noi ca in perioada asta se schimba si de 3 ori pe zi

Member Beginner yodeiu's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

sall
    am un echosmart dsb 791 si decodez digi cu el
    si am o problema merg toate programele incusiv hbo si axn
    dar nu merge axn sc-fi axn crime hbo comedy si protv international
    mai am un reciver cu abonemant cu 28 lei care e legat la aceasi antena
    si cand dau pe ala cu cartela pe protv international nu mai mere echosmart deloc
    si mai am un prieten care are acelasi reciver ca si mine el mi-a bagat soft V2.90 V3.63 magic si nu lam schimbat de atunci da asta a fost acum 1 an 2 cred ca pe atunci mergeau programele enumerate mai sus nu mai stiu sigur dar lui ii merg am vazut acuma 2 sapt cand am fost la el dar cred ca are alt fost ca mie imi apare bara de volum jos si lui ii apare sus

daca ma puteti ajuta ms

uhhhhh ma doare mana

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Daca ai receiverele legate in loop ( prin cablu de la unul la altul) cand le ai deschise pe amandoua nu-ti merg decat pe polaritatea primului receptor ( H sau V )

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by yodeiu View Post
    sall
    am un echosmart dsb 791 si decodez digi cu el
    si am o problema merg toate programele incusiv hbo si axn
    dar nu merge axn sc-fi axn crime hbo comedy si protv international
    mai am un reciver cu abonemant cu 28 lei care e legat la aceasi antena
    si cand dau pe ala cu cartela pe protv international nu mai mere echosmart deloc
    si mai am un prieten care are acelasi reciver ca si mine el mi-a bagat soft V2.90 V3.63 magic si nu lam schimbat de atunci da asta a fost acum 1 an 2 cred ca pe atunci mergeau programele enumerate mai sus nu mai stiu sigur dar lui ii merg am vazut acuma 2 sapt cand am fost la el dar cred ca are alt fost ca mie imi apare bara de volum jos si lui ii apare sus

daca ma puteti ajuta ms

uhhhhh ma doare mana
    rezolvare e simpla
    iti cumperi un LNB cu mai multe iesiri minim doua si rezolvi problema pt ca fiecare receptor o sa aiba polaritatea care o vrea

gasesti aici : digital-sat.ro ; peruvision.ro ; diadi.ro; elstar.ro ; tehnicb.ro sau dk-sat.ro etc
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

da deci daca fac asta nu se va mai bloca cand dau pe protv interational pe cel cu cartela dar va rezolva si problema cu celelalte canale hbo comedy etc?

REGULA12
    scuze pentru dublu post imi pare foarte rau dar ati inteles gresit pe fiecare reciver ma uit la ce vreau eu nu sunt legate unul de altul dar atunci cand dau la cel cu cartela pe un program care nu merge la cel fara ex: (protv international,1 music channel) se blocheaza toate programele la cel fara , in rest pe orice program as da la ala cu cartela in afara de alea doua merge fara nici o prb asta e prima problema

a doua e ca nu imi mere hbo comedy ax sc-fi axn crime si cele doua de sus dar stiu pe cineva care are acelasi reciver si lui ii merg

O zi frumoasa! Snow's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

ai lnb twin, fiecare receiver are cablul lui care duce la antena?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by yodeiu View Post
    da deci daca fac asta nu se va mai bloca cand dau pe protv interational pe cel cu cartela dar va rezolva si problema cu celelalte canale hbo comedy etc?

REGULA12
    scuze pentru dublu post imi pare foarte rau dar ati inteles gresit pe fiecare reciver ma uit la ce vreau eu nu sunt legate unul de altul dar atunci cand dau la cel cu cartela pe un program care nu merge la cel fara ex: (protv international,1 music channel) se blocheaza toate programele la cel fara , in rest pe orice program as da la ala cu cartela in afara de alea doua merge fara nici o prb asta e prima problema

a doua e ca nu imi mere hbo comedy ax sc-fi axn crime si cele doua de sus dar stiu pe cineva care are acelasi reciver si lui ii merg
    nu intelegi nimic din ce spunem noi aici?
    pune un LNB dublu si se rezolva problema
    daca receptoarele sunt in loop (legate unul de altul cu un cablu coaxial atunci apare fenomenul acest pentru ca sunt alte polarizari la canalele menionate de tine sa niste setari aiurea la LNB inmeniul receptorului , iar pt a nu mai avea astfel de probleme pui un LNB cu mai multe iesiri si in felul asta nu mai apare efecte nedorite din cauza nesatarii bine a receptoarelor
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Mentioned
    0 Post(s)

bn am inteles problema asta rezolvato dar totusi dc nu merge mi hbo comedy si la alti merge (la alti care au reciver ca al meu si decodeaza digi?

edit : a si scuze pentru incurcatura nu mi-am dat seama ce vreti sa ziceti sorry
    Last edited by sorin8m; 10-09-09 at 10:10. Reason: regula 12