-
Standard RSP member
Re: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!
Salut.
Din testele facute aceasta combinatie eco+ttn+sbcl+hadu in proportie de 99% nu merge de ce:
Eco trimite ecm catre sbcl prin ttn. pentru caidu respectiv acesta trebuie sa trimita catre hadu ca acesta sa decodeze e aici se rupe ata ori sbcl nu stie sa trimita ecm catre hadu ori hadu nu stie sa le primeasca ca sa decodeze.
Aceste pluginuri HADU,FLYCCCAM,MacccFly is facute pentru placile DVB sa se conecteze la un server cccam,credeti ca autori lor au tinut cont de aceasta combinatie eco+ttn+sbcl+hadu eu cred ca nu.
Testele le-am facut pe un eco792 cu sw 3.62 atat pe xp cat si pe vista si acelasi lucru nu merge.
Am pus aceiasi combinatie dar in loc de hadu am pus vplug cu key la zi si merge,cred ca vplug e mai evoluat si il recunoaste sbcl.
Deci in concluzie in aceasta combinatie eco+ttn+sbcl+hadu, hadu nu face altceva decat se conecteaza la serveru cccam in rest e mort,nu comunica cu sbcl si de aici mai departe....
Pentru @P8M1C0 atat in ttn. la server ip cat si la sbcl tuner client ip trebuie sa pui ip placi de retea a cal.tau cu portu 6001.
Nu stiu poate gresesc eu undeva asa ca o sa va las pe voi sa mai testati.