Incearca resoftarea prin cablu rs 232 cu ch.edit 9.4-b ,care are optiunea upgrade boot(le gasesti pe www.garga01.extra.hu).La mine au mers din prima.
Incearca resoftarea prin cablu rs 232 cu ch.edit 9.4-b ,care are optiunea upgrade boot(le gasesti pe www.garga01.extra.hu).La mine au mers din prima.
Last edited by sorin8m; 26-06-09 at 19:25. Reason: Regula 12. Quote.
Atenţie! Boot 3.02 este numai pentru receptoarele HQ.S-ar putea sa aveţi probleme daca le puneţi pe celelalte receptoare.
ce chestie dom'le nu vrea si gata se blokeaza
Salut! Am un Echo771, şi am instalat new soft magic 3.59, si am B 3.04, dar am probleme cu sonorul. Mi se opreste, merge intermitent,şi are un zgomot. Vă rog să mă ajutaţi ce să fac! Măcar să revin la softul iniţial cu care mergea fără probleme...
Mersi mult
Azi le-am resoftat (new & old hardware)!Thanx pt. alex09 am facut cum mi-a zis el si a mers "brici" Am pus mai intii 3.46 si apoi 3.59 direct de pe stick fara sa modific boot-ul.Cel old a avut boot-ul 2.29 si cel new 3.01 si tot astea au ramas.Specific ca vechile versiuni de soft pentru old a fost v3.22 si 3.38 pt.new hardware.N-am intalnit nici o problema din cele scrise aici si merg foarte bine.Mersi pentru sfaturi!!!!
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"