Salut, am un echosmart 791 si o cartela de max(conax), soft 3.46 si da codat, si daca scot cartela merge, sau daca il opresc din spate merge, dar apoi imi da codat. Ce poate avea?
Multumesc anticipat![]()
Salut, am un echosmart 791 si o cartela de max(conax), soft 3.46 si da codat, si daca scot cartela merge, sau daca il opresc din spate merge, dar apoi imi da codat. Ce poate avea?
Multumesc anticipat![]()
Incearca mai multe versiuni de soft findca stiu ca era una cu "conax fix error" dar neavand astfel de cartela nu am salvato.
depinde si ce placa de baza ai in echo..daca e placa noua ,din cate stiu eu nu poti incarca soft mai mic de 3.38..daca e placa veche atunci ai aici doua softuri care te ajuta
v3.17 newecho fix bug on maxtv tv-radio-tv
http://www.girlshare.ro/475942.5
v3.19sw 7x1 fix sport.ro&mtvromania conax card bug
http://www.girlshare.ro/539695.2
va multumesc pt ajutor
Salut la toti de aici, va rog mult de tot care poate sa ma ajute cu niste informatii pt un eschosmart Dsb 771 la IDUL de mess dj_daredraman dator .sper ca cineva ma va ajuta. thnks !
![]()
Spune ce problema ai ca te ajutam si noi de pe forum
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Buna. Sunt un utilizator nou de echosmart 791 . Am inteles ca ultimul soft cu care se poate viziona digi este 3.59. E o versiune bin pe care am copiato pe stick. Mai departe nu stiu cum sa-l instalez in aparat. Ma poate ajuta cineva? ms
Am facut cum mi-ai spus insa nu face nimik... dupa care se blocheaza
daca nu ma insel pa stik nu poti urca flash decit numai pina la 3.49
Note: Viewing Pay TV without a valid subscription is illegal
All Advice given Is for experimental and educational purpose only
eu am old hardware si am vers. de sw 3.59,am avut 3.33!!
Ce am facut??? uite ce am facut!!
1.am pus boot 3.02
2.Factory Default
3.am pus SW 3.46
4.Factory Default
5.am pus SW 3.59 am incercat si old si new menu...singurul defect il are old menu e cu volumul ///ex dai vol +/- si schimbi pe un CH +/- nu schimba pana nu dispare iconul de la volum
6. Factory Default
incercati si voi.si daca ai null modem pune cu cablul, si pui direct peste SW ce il ai in receptor fara Factory Default
7.succes
(daca ajuta e versiunea echo new sw v3.59 7x1 newmenu)