Lista Canale 771 & 791 USB & RS232
Lista de canale RS232
Lista de canale USB
in principiu cam asa am facut setarile , problema este ca sunt momente cand "simte " cardul si momente cand introducerea cardului nu determina aparitia mesajului care sa spuna ceva despre card , nici failed si nici ok . Testele le-am facut cu 3 receptoare ECHOSMART DSB 791, setari identice , aceeasi versiune soft , 1 merge restul ..... mai curios este ca cel ce a mers cu CRYPTO , (fara sa-i modific nimic altceva decat tipul cartelei ) nu merge cu conax ...... iar daca sunt momente cand citeste cartela , dupa ceva timp se blocheaza si apare mesajul CONAX CARD FAILED . Cred totusi ca este o problema legata de soft caci este putin probabil ca toate receptoarele sa aiba cititoarele defecte .
Am sa incerc diseara setarile asa cum le-ai scris , poate imi scapa ceva ....desi nu cred
pierdut in discutii aprinse .... desi nu doresc nimic
Lista Canale 771 & 791 USB & RS232
Lista de canale RS232
Lista de canale USB
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Sau daca ai configurat receptorul pentru cardsharing ai din cand in cand parte cu ajutorul lui felix73 de server bun si activ pe cele doua pachete .
v3.42 pe crosat
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Cine a probat 3.42? Pe crosat am citit doua comentarii referitoare la bug-urile acestei variante; printre altele ca nu apare in meniu lista de sateliti si ca incurca orizontalul cu verticalul la polarizare. Am pus 3.42 si merge fara probleme; a mai constatat cineva aceste aspecte?
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
dar lista de canale ,,apare.
"SGU Stargate Universe"
scuzama mam pronuntat gresit ,,la lista de sateliti mam referit.
![]()
scuzatima ma poate ajuta cineva ,,nu reusesc sa postez nimic pe ,,crosat, nu gasesc lincu de a putea posta ,doresc cine stie sami spuna si mie unde trebuie sa caut.![]()
Salut!!! poate sa-mi spuna si mie cineva ce se intimpla cu premiere de ce nu se mai vede ,nu sint in tema!!!
![]()
"SGU Stargate Universe"