Memorii Flash de 8 gb a incercat-foloseste cineva ? o parere va rog.
Destul de mult a scazut pretul deja 60-65 lei si vreau sa fac un upgrade .
Numai bine.
Memorii Flash de 8 gb a incercat-foloseste cineva ? o parere va rog.
Destul de mult a scazut pretul deja 60-65 lei si vreau sa fac un upgrade .
Numai bine.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Exact. La memori stick ma refeream. Scuze daca am fost inteles gresit.
Am luat si merge excelent. Putin timpul de acces a crescut ... dar e ok.
Numai bine.
intrebare pentru pasesorii de echolite / echosmart 791 cu sw 3.33
Stie protocolul DiSEqC 1.1 si DiSEqC 1.2 deoarece am achizitionat un comutator EMP Centauri P168 8x1 profi line si nu reusec sa vad nimic de pe 5 LNB -uri de pe o antena toroidal T90 indiferent cum am dat configuratia in meniul receptorului pentru concomitent si unconcomitent
Mentionez ca de pe 4 LNB-uri cu un comutator DiSEqC 1.0 no name pot vedea cei patru sateliti prin configurarea concomitent de la 1 la 4
Am incercat si varianta cu protocolul DiSEqC 1.2 care a fost data aici pe forum cu actionarea virtuala a motorului si memorarea pozitiei cu semnalul cel mai mare si tot nimic
va rog sa ma scuzati pentru topicul lung dar am vrut sa fiu cit mai explicit
eu sincer nu am facut asemenea probe
dar eu cred ca se poate daca te mai joci la optiunile neconcomitent si /sau repetare ...
nu te pot ajuta pt ca eu ce stiu aia spun , dar cred ca nu e intamplatoar meniul ala cu 1-16 neconcomitent
parca a spus @dic_star79 ( http://sateliti.info/member.php?u=194 ) ca el are mai mult de 4 LNB-uri si a reusit cu un echosmart , poate te ajuta el
"SGU Stargate Universe"
Constatare:
De curand am resoftuit un echo 791 cu MB nou.
Am zis sa pun noile softuri 3.40 sau 3.41 , imi aparea "dud" iar in plus la 3.40 imi aparea si err4 apoi "dud" sa nu vorbim de faptul ca sterge din nou cheile. Asa ca am ajuns sa pun 3.38 care pe cele noi merge cel mai bine.
trebuie sa ai boot 3.01 pt placa de baza noua
si sa dai factory default inainte si dupa updatare de orice :soft , lista de canale , key
astea noi sunt mmai sensibile
si upgradarea se face cu un null modem , daca faci cu USB e ok doar uneori
dar de multe ori apar tot felul de erori
incearca sa pui un flash aici este flash 3.33 se pune cu Chedit 8.4 la optiunea write flash (no boot)
"SGU Stargate Universe"