LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salutari! Imi spune cineva unde se poate gasi o linie de sharing pe NewCamd? Dar va rog sa fie chestii serioase, nu de genul www.euro...nustiu cum.com. Ca pe astea le stiu. Va multumesc!
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800
V3.41 pe crosat (fara read-me) .
UFS910, Nokia d-Box1, Nokia d-Box2, Optibox500, Vu+ Zero4K
Memorii Flash de 8 gb a incercat-foloseste cineva ? o parere va rog.
Destul de mult a scazut pretul deja 60-65 lei si vreau sa fac un upgrade .
Numai bine.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Exact. La memori stick ma refeream. Scuze daca am fost inteles gresit.
Am luat si merge excelent. Putin timpul de acces a crescut ... dar e ok.
Numai bine.
intrebare pentru pasesorii de echolite / echosmart 791 cu sw 3.33
Stie protocolul DiSEqC 1.1 si DiSEqC 1.2 deoarece am achizitionat un comutator EMP Centauri P168 8x1 profi line si nu reusec sa vad nimic de pe 5 LNB -uri de pe o antena toroidal T90 indiferent cum am dat configuratia in meniul receptorului pentru concomitent si unconcomitent
Mentionez ca de pe 4 LNB-uri cu un comutator DiSEqC 1.0 no name pot vedea cei patru sateliti prin configurarea concomitent de la 1 la 4
Am incercat si varianta cu protocolul DiSEqC 1.2 care a fost data aici pe forum cu actionarea virtuala a motorului si memorarea pozitiei cu semnalul cel mai mare si tot nimic
va rog sa ma scuzati pentru topicul lung dar am vrut sa fiu cit mai explicit
Sau daca ai configurat receptorul pentru cardsharing ai din cand in cand parte cu ajutorul lui felix73 de server bun si activ pe cele doua pachete .
v3.42 pe crosat
Cine a probat 3.42? Pe crosat am citit doua comentarii referitoare la bug-urile acestei variante; printre altele ca nu apare in meniu lista de sateliti si ca incurca orizontalul cu verticalul la polarizare. Am pus 3.42 si merge fara probleme; a mai constatat cineva aceste aspecte?
dar lista de canale ,,apare.
Luat de pe un forum maghiar....poate a mai fost postat
Atentie!!
A aparut pe piata noi receptoare cu tunere noi instalate (sharp) si de aici nu vad semnal pe Astra
Noul tuner se poate identificat dupa:
Boot verzio: 1.32
SW verzio: 2.28
Receptorul functioneaza fara probleme numai cu sw3.43
Pentru schimbarea softului se fac pasi urmator
1. boot-ul se schimba in 3.01
2. noul sw3.43 se instaleaza
3. dupa instalare, obligatoriu un Factory Reset (daca nu ,se va amesteca TP-urile)
Noul SW accepta noile cartele de Premier. A fost testat!
NU despre emulator e vorba!!!
http://echolite.uw.hu