salut Gobi2000 se poate prelua garantia daca a fost conectat,la calculator?sigiliul nu ie rupt,ieu cred ca ie stricat cu Err8 tu ce zici?dami si mie te rog un raspuns.
salut Gobi2000 se poate prelua garantia daca a fost conectat,la calculator?sigiliul nu ie rupt,ieu cred ca ie stricat cu Err8 tu ce zici?dami si mie te rog un raspuns.
Cu ERR8 nu ai receptorul stricat.
Incearca sa incarci un flash functional sau daca nu versiunea 2.92 a software-ului, care este la randul lui un flash.
Se poate incarca doar cu cablul nullmodem, doar pe portul serial al PC-ului, nu si pe USB-ul receptorului !
Si eu am avut aceasta eroare dupa 2 zile de functionare !
Echosmart-ul nu moare asa usor ....
Cu CHEDIT mergi pe obtiunea WRITE FLASH(no boot) !
Bafta !
Daca ai 7x1 aici ai versiunea 2.92 (care de fapt este un flash)
peste aceasta versiune poti sa instalezi de data aceasta si de pe stick USB orice versiune, chiar si 3,34, insa inainte de a instala nu uita sa dai factory default !!!
Bafta din nou !
Salut Daradici.am incercat cu nul modem si la versiunea 2,92 dar nu face nimic,poate trebuie sters tot ce ie pe iel si dupa aceia incarcat iara?nu stiu.
deci sa stergi nu se poate dar in momentul in care se incarca flashul sau rom_main aceea partitie din flashul receptorului se sterge automat tu nu ai cum sa stergi
problema ta cu siguranta e bootloader-ul, a ajuns profesorul si sper ca iti va dea un bot care sa il poti pune prin 232!
Last edited by horatyu; 28-07-08 at 12:07.
..::EGAMI TEAM::..
mie 3.35 mi-a facut figuri la sharing cu mpcs , in sensul ca nu cerea ECM
si l-am schimbat pt eu folosesc pt sharing sa vad si Sky!talia si atunci nu ma ajuta sa nu mearga acolo si sa mearga in alta parte
In alta oridine de idei sustinerea soft din partea team-ului Magic&Co este de felicitat
mai rar intalnesti un receptor cu asa sustinere soft
oricum multumim Magic ca isi aduce aminte de noi cei multi
felictari maestre
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salut!!!! cine poate sa-mi spuna si mie pe ce satelit se afla Euskatel cable tv
si ce frecventa....... Multumesc.dau si eu o bere
![]()
poate nu ai scris tu cum trebuie
nu exista un canal cu numele asta
macar ceva informatii este de muzica....sau alt tip...
cauta singur aici
http://en.kingofsat.net/search.php
Last edited by horatyu; 09-08-08 at 15:55.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
vrea sa zica de pachetul spaniol ,care este transmis prin catv ,nu pe satelit
scuza-ma Sandutsu,am postat in acelasi timp
Da mreci!!!!! E scris foarte bine si are provider 4701 poate e pe cablu cine stie unde dar mai bine se vede pe najmsat. merci ori cum. ok.
Cine vrea bere loati de ici![]()
![]()
![]()