Am schimbat softul (V 3.30)si degeaba... aceiasi problema, citeste cardul dar nu decodeaza... sa fie cam-ul bulit? dar ma gandesc ca daca ar fi dus nu ar mai citi nici informatiile de pe card.
Initial am crezut ca este cardul si am sunat la max sa il reactiveze dar rezultatul este acelasi.
Cardul bagat in DM merge fara probleme, la fel si intr-un cam t-rex cu un humax hdci2000(pe sirius deschide toate canalele dar pe W2 nu vrea sa deschida TVR-urile... dar asta este alta poveste)
O intrebare la cei care au Echosmart 791 si card via de la max, cand bagati cardul in receptor va afiseaza acel mesaj " card via...ok"?
Respect
Gata, rezolvat problema
Am desfacut rec-ul, scos camul, curatat, gresat, montat la loc si merge...
Cert este ca pe cablajul cam-ului era un mic covoras de praf... acum nu stiu cat de mult influenta dar acum totul este ok
Respect
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Toata stima pentru programatorFace echo 7x1 au la gigi (v3.29,v3.30.v3.31)
PS. Au inceput testele cu primul tp gigi tv pe Thor 5, 11785 H SR 28000 5/6
Mezzo - AXN Sci Fi - AXN Crime
Cosmos - TV B92 - TVR Cultural
MTV Europe - HBO Comedy C.E - DoQ
National Geographic Channel Wild
TVS Craiova - Sport Klub+ Hungary
Sport Klub Hrvatska - Fashion TV
sursa:flysat
Sar putea sa fie mai fericit viitorul .......
dar pana atunci Respect![]()
sigur nu o fi al maxului?![]()
Am pus v 3.30 si tot nu merge tps,apare autoroll intermitent dar nimic. Poate cineva sa ma ajute?
nu te mai chinui tps nu mai merg deocamdata!
..::EGAMI TEAM::..
A reusit cineva sa deschida CYFRA+ cu Echo791?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
copy-paste with translation
,,pt a lamuri mai bine situatia iata ce se intampla in prezent cu t.p.s
t.p.s se joaca cu diferite frecvente si diferiti pids pt trimiterea cheilor si pt a incorona toate modificarile ecm-ului t.p.s.
problema trebuie sa-si gaseasca solutia intrucat este posibil de decriptat cu ultimul algoritm
dar numai daca este el capabil sa faca modificari la fiecare 6 ore in firmware,deci este foarte dificil sa faci un soft in prisma acestor
modificari aleatorii,insa solutia exista in firmware original insa procedura este complexa....
chiar de va fi lumina din nou este timpul sa se gaseasaca alta solutie avand in vedere trecerea la via 3 a.t.p.s,,
mai multe aici:
http://www.sat-television.com/upload...load&id=140751
si ce va sa fie aici:
http://www.np-ulc.net/index.php?acti...ccb658f154f4da
parerea mea e ca nu o sa mai avem prea curand lumina pe t.p.s .....
Last edited by ionutc; 17-06-08 at 01:12.
A aparut V 3.32 pe croat...![]()
Respect
eu l-am pus si am obs ca: 1. nu mai stau ledurile de la play si de la rec aprinse... (doar cand e cazu) iar la t.ps se blocheaza altceva nu imi pot da seama ca nu's expert... cam asta e!
si nici nu mai face AU pe gigi. cel putin la mine nu vad nimic. are cineva o alta parere?
pt. horatyu: ce semnal ai pe thor 0.8V la frecv. cu Can.Dig.Nord? (ex. 11.216V) Mersi.
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800