eu l-am pus si am obs ca: 1. nu mai stau ledurile de la play si de la rec aprinse... (doar cand e cazu) iar la t.ps se blocheaza altceva nu imi pot da seama ca nu's expert... cam asta e!
eu l-am pus si am obs ca: 1. nu mai stau ledurile de la play si de la rec aprinse... (doar cand e cazu) iar la t.ps se blocheaza altceva nu imi pot da seama ca nu's expert... cam asta e!
si nici nu mai face AU pe gigi. cel putin la mine nu vad nimic. are cineva o alta parere?
pt. horatyu: ce semnal ai pe thor 0.8V la frecv. cu Can.Dig.Nord? (ex. 11.216V) Mersi.
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
salut Horatiu,nu am m-ai rezolvat problema cu echo numai err8 da simt ca inebunesc nu stiu cum il rezolv acum vreau sa stiu daca ie stricat sau nu pt ca are sigiliul pe iel si ie in garantie,cred ca il trimet inapoi
Nu te grabi, mai asteapta cateva saptamani si vine ECHO HD.
cat am citit acuma ca sa amanat cu o luna lansarea![]()
daca il trimiti inapoi si nu mai au 791 poate iti trimit inapoi unul 991 (Combo= sateliti si terestru digital )
la trecerea de la 790 la 791 asa s-a intamplat cu unii care s-au trezit ca le-au trimis inapoi de la reparatii unul 791 si ei au trimis 790
deci eu zic sa il trimiti inapoi daca nu reusesti nimic
eu credeam ca se rezolva problema punand un flash pe el , dar se pare ca la tine poate e alta problema , la boot undeva
incearca sa pui boot 3.01 cu chedit 8.8
si apoi pune flasul de ti-l-am dat
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Buna Horatiu.Receiveru meu l-am avut trimes la Elstar si dupa o saptamina a venit inapoi,l-am conectat la tv a mers 2 min si sa facut negru din nou APPL si nimic alceva,l-am trimes a doua oara inapoi,acum astept? dar vreau sa fac comanda de unul nou,si iei nu au in stoc.