eu am un presentiment ca nu a fost o gluma cu retragerea lui magic. sper foarte mult sa ma insel.
eu am un presentiment ca nu a fost o gluma cu retragerea lui magic. sper foarte mult sa ma insel.
magic mai lucreaza si cu alte receptoare dar avand multi prieteni unguri gyu-la un exemplu face noutati si ptr echo deci nu are nici un rost sa ne agitam noua configuratie va sosi !!!
..::EGAMI TEAM::..
a aparut v 3.29
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Salut
astazi am vrut sa fac niste verificari la echo si am constatat ca nu mai decodeaza cu cardul de max... am verificat subscriptia si este ok. am setat si prioritate 1 card si emu prioritate 2 si tot degeaba
PS
am V 3.25 new meniu
Inainte cand introduceam cardul in receptor, dadea mesajul "card via... ok!" acum nimic... si inca ceva, in momentul in care verific subscriptia, dupa ce afiseaza informatiile cardului receptorul se restarteaza singur...
ce se poate face???
Respect
"SGU Stargate Universe"
Pentru ADMINISTRATORI si MODERATORI
Rog moderatorii sa nu mai permita postarea oricarui material pe UPLOAD-uri fara
ca persoana care le incarca sa fie logat !
Este vorba de un minum respect fata de ceilalti si de minima asumare a raspunderii
(asumarea morala) asupra celor incarcate !
Multumiri pentru cei care-si storc creierii, pentru ca receptoarele noastre sa aiba
un software actualizat !
Cei care cred ca am dreptate rog sa ma sprijine in aceasta campanie.
Motivatia: injurile aduse echipei echo team, in general in lb. maghiara, pe unele UPLOAD-uri.
Multumiri celor care vor duce mesajul mai departe !
pai la noi uploadul e trecut momentan pe dreapta, cand se va redeschide nu va putea posta in el decat un mod, totul va fi trimis prin email
pe site-ul asta http://np-ulc.net//index.php?PHPSESS...eiver/Echolite
si pe crosat si pe multe forumuri unguresti
au aparut tot felul de jigniri aduse echoteam-ului , fara pic de respect pt munca acestei echipe , in frunte cu Magic
"SGU Stargate Universe"
man pe crosat e ca ,si o cerere cu sky? find cu "G" nu pot sa imi dau seama ce norma sunt? ai idee?
da am vz "G" este ptr nds mai asteptam!
Last edited by fery21; 12-06-08 at 17:28.
..::EGAMI TEAM::..