Results 1 to 15 of 2493

Thread: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    dishsat
    Guest

Default Re: Echolite 791 softuri-discutii!

Quote Originally Posted by stefyb67 View Post
    Problema lui @Gey era dupa cum a zis si @Sorin8m ca softul lui nu face corect au la polsat.Deci cand punea manual o cheie buna dupa ce o salva softul incerca sa faca AU si punea o cheie gresita in locul celei bune puse de @Gey.Mutand antena pe alt satelit softul nu mai facea au deci ramane cheia buna pusa manual.Dupa aia pune antena pe hotbird si merge polsat.Parca mai simplu ar fi sa puna ultimul soft.Salut
    te aprob, sa-si puna ultimul sw. si cu asta gata cu manualu la p****t

叛徒 daradici's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Quote Originally Posted by dishsat View Post
    te aprob, sa-si puna ultimul sw. si cu asta gata cu manualu la p****t
    De asta nu inteleg de ce trebuie sa bage manual, plus de asta sint si liste de key care se pot incarca USB sau RS232 ! De ce trebuie sa bagi manual, mai ales ca si softul face AU ! M-ai zapacit de tot...

Moderator sorin8m's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

Nici eu nu inteleg care e smecheria cu key, cand face AU.
    Dar sper ca ati rezolvat problema.

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

Softul de echo 791 permite cumva un reglaj al tensiunii pe motor h-h?
    Am un opticum 2800 + Triax TD110 Fe care la limite extreme incremeneste. Nu mai poate invarti antena. Trebuie ajutat ... cu mana. Se poate rezolva din soft cumva? sau deja trebuie sa ma gandesc la un alt motor mai puternic ca de reclame mincinoase m-am saturat. Zice ca se poate folosi cu antena pana la 1.4m dar nu merge nici macar la 1.1m.
    Cei de la Elstar spun ca nu se foloseste la limite extreme ca nu garanteaza functionarea. E adevarat? ... vand gogosi.
    Cu banii dati (pierduti pe motorul asta) si cu altii dati pe un stab de ex. buna afacere am facut.
    Am mai intrebat si va mai intreb: am nimerit eu un motor prost (semidefect) sau atata poate acest motor mult laudat? Poate fi si receptorul de vina (soft 3.23)?

RSP - TEAM horatyu's Avatar
    Mentioned
    67 Post(s)

Quote Originally Posted by prodata View Post
    Softul de echo 791 permite cumva un reglaj al tensiunii pe motor h-h?
    Am un opticum 2800 + Triax TD110 Fe care la limite extreme incremeneste. Nu mai poate invarti antena. Trebuie ajutat ... cu mana. Se poate rezolva din soft cumva? sau deja trebuie sa ma gandesc la un alt motor mai puternic ca de reclame mincinoase m-am saturat. Zice ca se poate folosi cu antena pana la 1.4m dar nu merge nici macar la 1.1m.
    Cei de la Elstar spun ca nu se foloseste la limite extreme ca nu garanteaza functionarea. E adevarat? ... vand gogosi.
    Cu banii dati (pierduti pe motorul asta) si cu altii dati pe un stab de ex. buna afacere am facut.
    Am mai intrebat si va mai intreb: am nimerit eu un motor prost (semidefect) sau atata poate acest motor mult laudat? Poate fi si receptorul de vina (soft 3.23)?

antena ta este aluminiu?
    merge pana la 120cm sigur
    dar trebuie sa fie din aluminiu
    cumpara mai bine un actuator daca tot folosesti limite exptreme
    nici un H-h nu o sa functioneze foarte mult timp daca tu il utilizezi pe la extreme
    LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
    "SGU Stargate Universe"

Standard RSP member
    Mentioned
    0 Post(s)

@horatyu
    Am scris mai sus ca este din otel (Fe) si are 105x110cm dimensiuni (Triax TD110).
    Nu este vorba sa o folosesesc intens la limite extreme. Eu zic ca e rezonabil de ex. 62E - 30W.
    Sunt persoane care confirma ca un Strong Dm-2100 functioneaza bine mersi cu Triax 110 din otel nu aluminiu chiar la limite extreme.
    La mine nu vrea din start. Motorul Opticum 2800 este nou nout. La fel si antena.
    Nici nu am apucat sa-l instalez bine si daca ajung la 62E incremeneste.
    Functioneaza bine intre 42E - 15W.
    Care e concluzia? sa schimb h-hul DM2800 cu Strong DM2100? avand in vedere ca au cam acelasi pret?
    Ma incapatinez sa intreb iar a nu stiu cata oara cine are DM-2800 cu Triax 110 otel iar ca receptor eco 791 (sau poate altul) sa-si spuna parerea.
    Poate fi si receptorul de vina?
    Intrebari, numai intrebari ...

Standard RSP member P8M1C0's Avatar
    Mentioned
    0 Post(s)

salutare, deviez si eu un pic de la ultimile replay-uri si va rog sa imi spune-ti si mie de ce unele ch de pe HotB imi merg si altele nu... ex: JSC +1 nu JSC+2 da,C+ cand mere, cand nu mere, SW mi-a mers intr-un timp acum nu mai mere am ultimile Kys mentionez ca am SW: 2.22 magic V3.23 versiunea aceea cu a 3-a thema sau cum sa ii spun... si B1.30...
    help me pls... eu am ant. cu 2 lnb-uri pe IS 1002 / th 1W si HB 13e.

10q for help...
    p.s. mie de ceva timp nu imi mai merge pagina de up de pe site nu o gaseste!