Sal. De vreo cateva zile nu mai am sonor pe gigi film 1. ce dreaq are? Are si alcineva aceeasi problema sau l-am zapacit eu....si inca ceva .Cate gigi film sunt pe 1w ? ca am vazut o poza cu gigi film 7 pe sky star2.
![]()
Last edited by horatyu; 11-02-08 at 00:30.
Scuze , poate nu am fost atent , echo791 nu stie Co#ax ?
Mersi de raspuns , diseara sunt "pe el"![]()
salutare!
sunt ceva probleme cu TiPiS-ul? ca eu nu mai vad nici un program decat M6 Music si inca ceva... Pols*at-ul la fel... am eu probleme cu receiverul ori s-au dus si astia?
mersi.
Antena TRIAX 1.1m, Emme-Esse 1,15m, LNB Inverto Black Premium, VU+ UNO (E2) & Dreambox 820HD, montura H-H Opticum 3800
pt cine vrea sa incerce TP nou de la max pe sirius 12265 H 27500
nu merge scanare normala trebuie pus PID VPID si PCR PID
Menu + instalare+ cautare manuala + butonul galben + introduci PID+VPID +PCR-PID + OK +(EU LE-AM LUAT LA RAND TOATE SI DOAR DUPA CE AM AJUNS LA 1301 DAT SCANARE) scan
Da! aseara deja functiona NatGeoMusic... acolo.
Cine poate sa-mi explice si mie cum se face sharing intre 2 receptoare si daca tre neaparat acelasi tip de receptor. Cu stima.Am un Echo 791 si celalalt un fta dar nu mai stiu cum se numeste, Nu l-am mai folosit de mult... a Telestar Digistar parca...
![]()
@Lalipuk
Se pare ca este un bug in privinta AU la TP$, dar bine ca se poate rezolva cu un restart.
Si mie mi se mai intampla sa-mi dea mesaje de genul: ca nu are semnal...dar apoi se rezolva.
[offtopic]
Mai nasol o sa fie cand o sa dispara TP$ de pe hotbird, si asta datorita fuziunii lor cu, canal sat france
Last edited by ultimo; 18-02-08 at 16:10.