Prin port USB cu o memorie USB (Flashpen), pot schimba imaginea din fundal la meniu ? (Background).
In ce format este si ce dimensiune are poza?
Dislikes: 1
Prin port USB cu o memorie USB (Flashpen), pot schimba imaginea din fundal la meniu ? (Background).
In ce format este si ce dimensiune are poza?
Atentie la cei ce vor sa foloseasca carduri, acestea trebuie introduse cu contactele in sus.
Last edited by maniacdth; 21-10-07 at 19:56.
Pot sa va spun ca la receptorul meu 791,cu cartela Dolce si cu softul 2.97,nu a fost nevoie sa intru in MENU si sa scriu seria STB-ului Chosip!...a functionat din prima fara intreruperi si fara macroblocuri.
Ma indoiesc. Probabil ai introdus-o cind aveai o versiune mai veche de soft !
La mine a cazut jiji,si incerc sa pun un softcam cu stickul.Am convertit softacamul in rom_soft_cam bin,dar nu reuseste sa il incarce,imi apare bad file update(nu imi apre sub forma rom_key _data _bin). Mentionez ca nu am posibilitatea de a incarca decat cu stickul;Stie cineva vre-un softcam sub forma rom_key_data bin? Sau poate cineva sa ma ajute sa rezolv problema?
Se poate prinde Premiere cu o antena de 85 cm in Bucuresti? Daca da ,ce frecvente se prind?
bin e formatul si dimensiunea e de vreo 35Kb
cu USB nu stiu dar cu un cablu null modem poti si cu programul 24Chedit8.4,dai la optiunea Upgradare Log ....numai ca trebuie sa ai ...imaginea ,nu? .
Uite aici descarca niste imagini http://metabox1.narod.ru/rom_log_Conexant.zip
Last edited by horatyu; 21-10-07 at 18:02.