Dislikes: 1
Citeste aici;
http://www.sateliti.org/showthread.p...7000#post17000
procedura este aceiasi ca si la DOLCE,si DOLCE si BOOM au carduri NDS!!
confirm ca boom merge pe echosmart 791 cu ultimul soft 2.97 foarte bine.
Last edited by maniacdth; 21-10-07 at 20:13.
Prin port USB cu o memorie USB (Flashpen), pot schimba imaginea din fundal la meniu ? (Background).
In ce format este si ce dimensiune are poza?
Atentie la cei ce vor sa foloseasca carduri, acestea trebuie introduse cu contactele in sus.
bin e formatul si dimensiunea e de vreo 35Kb
cu USB nu stiu dar cu un cablu null modem poti si cu programul 24Chedit8.4,dai la optiunea Upgradare Log ....numai ca trebuie sa ai ...imaginea ,nu? .
Uite aici descarca niste imagini http://metabox1.narod.ru/rom_log_Conexant.zip
Last edited by horatyu; 21-10-07 at 18:02.
Last edited by maniacdth; 21-10-07 at 19:56.
Pot sa va spun ca la receptorul meu 791,cu cartela Dolce si cu softul 2.97,nu a fost nevoie sa intru in MENU si sa scriu seria STB-ului Chosip!...a functionat din prima fara intreruperi si fara macroblocuri.
Ma indoiesc. Probabil ai introdus-o cind aveai o versiune mai veche de soft !
Exista softcam care sa faca AU D+? Daca da ,daca e testat si de unde este luat?Exista softacam pe croteam in care se specifica D+ ,ok. Dar nu stiu daca face Au . Am incercat sa il pun cu un stick dupa ce am transformat fisierul in bin,dar nu ma lasa receiverul (bad file upgrade). Stie cineva ceva?
De obicei daca scrie ca D+ OK asta inseamna ca este cheia in uz introdusa - mai pe scurt are cheia activa OK ! Dac ar fiscris D+ AU OK atunci treaba ar fi foarte clara ca face AU ! Numai plecati urechea la fel de fel de zvonuri !
La ora actuala numai face AU la D+ nici un receptor obisnuit - nici macar AZBOX !
Am observat ca seara intre orele 22 si 23 se modifica ultima keye la D+ si ea ramane valabila pana a doua zi.Schimbarea se face de 3 ori pe zi.
Cu firmware V2.97 apar niste dungi (interferenta) foarte suparatoare daca se foloseste legatura receiver-tv prin RF. Indiferent pe care canal intre 21-69 UHF.
Si la mine cam la 50-60 minute am o intrerupere scurta de semnal la imagine (macroblocuri) si la sunet ( un beep ciudat) la programele decodate.
Semnal maxim la toata lumea de altfel.![]()
Mi-am luat astazi un receptor Echosmart 791 , nu jtiu cum sa bag cheile la programe codat , spre exemplu am placa skystar 2 si reusesc sa decodez Digi TV as vrea sa jtiu cum pot sa fac sa decodez si pe receptor , am mare nevoie pls !!!!