Sa inteleg ca avand acest receptor as putea viziona Digi cu o cartela oficiala?
Sunt abonat la Digi si as vrea sa imi schimb receptorul cu unul mai permisiv si eventual care poate face un "sharing" al cartelei.
Multumesc
Dislikes: 1
Sa inteleg ca avand acest receptor as putea viziona Digi cu o cartela oficiala?
Sunt abonat la Digi si as vrea sa imi schimb receptorul cu unul mai permisiv si eventual care poate face un "sharing" al cartelei.
Multumesc
Nu pe acest receptor nu se poate vedea Digi cu cartela oficiala!!!Cartela Digi este imperecheata cu receptorul oferit de Digi!!!
Am si eu o intrebare la cei care au intrat deja in posesia acestor receptoare
Care este diferenta intre 771 si 791?
m-ar interesa daca vreunul din aceste modele are si CAM si cititor de card...
multumesc
Respect
Poate face cineva comparatie si cu Kaon , vreau sa vad daca se merita sa il schimb.
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Mda... am dat astazi si eu comanda pentru un Echosmart 791, sper ca sa il primesc maine...
Din ce am inteles de la domnisoara care a preluat comanda, referitor la diferenta intre cele doua este ca, 791 are cititor de cartela.
Impresile dupa ce il primesc...
Respect
a aparut 3.26 ===>fix bug seca de la magic (pt RAI si mediatech)
asta old menu pt 791
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
cat de popular a devenit si sateliti.org si echolite-ul
mai sus, postul 1111
Gogogo Sateliti.org![]()
791 are un cititor de card Universal adica poti folosi cartele oficiale de:NDS,Via,Ird,Nagra,Conax,cryptow.Separat nu are loc pentru CAM.
771-nu are nici unul.
Se poate folosi si pentru gigi cu cartela oficiala singura problema e extragerea BK si RSA din receptorul oficial care nu e simplu.
Am incercat sa instalez noua versiune v2.97(pentru suportul n*s),dar imi apare "not enought memory for upgrade".L-am scos din priza,am inchis din butonul din spate,nimic,acelasi lucru!Daca incerc sa-i introduc un softcam,il ia imediat...
Fireste,prin USB stick...Am si cablu null-modem pe care insa nu stiu cum sa-l folosesc pentru aceasta operatiune...
Mai merge la cineva D+ ?
La mine nu mai merge (cu 2.97)