Thanks! I realy hope so.
nu cred ca dureaza mult sa avem suport i2 pe receptoare, cred ca e o problema de cateva zile, poate maxim cateva saptamani
google translate:
I do not think it takes a lot to have support i2 on receivers, I think a problem solve a few days, maybe within a few weeks
Thanks! I realy hope so.
Dupa cum am pomenit acum 2 posturi a si aparut noul software pentru receptoarele echosmart !
Se poate descarca de pe uploaduri, a aparut pentru toate modelele seriei, sint magic "release" si poarta numarul de versiune 3.75.
Bafta !
P.S.
Deocamdata este o versiune de test, cel putin asa apare in numele fisierelor.
Primele zvonuri sint ca 3.75 ar fi un fake, ramane sa ne confirme sau infirme cineva care are acest receptor.
Inseamna ca trebuie asteptat 3.76 ca au mai fost asemenea cazuri la echosmart si mai de mult.
yes this is fake
what's going on with the new software? we are steel waiting for it.
Please do something ....
A aparut 3.77 pentru versiuniile 792 si 7x1.
Cei care au testat pentru 792 afirma ca ar fi mai stabil pe retea in cccam, nu pot sa dau informatii concrete deocamdata.
Dau doar numele fisierului pentru a putea fi gasit mai usor:
v3.77_Final_SW_792.zip
si
v3.77_Final_SW7x1.zip
Atentie se va testa pe proprie raspundere, este un software ca si precedentul, care nu a aparut pe uploadurile cu care sintem obisnuiti pentru acest model de receptor.
Poate e bun, poate nu !
Bafta !
am testat 3.76,merge pe 771.
merge? i-ai pus picioare?
ideea era daca deschide canalele pachetului nova ( hotbird13 est ), bultsatcom ( helas 39 est)si cel olandez de pe astra 19 est
care sunt in irdeto
deci poti confirma ca " merge " sa deschida aceste pachete?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Anybody know if it is possible sharing between ECHOSMART 791 and Echolite cdvb5668.
probably yes, but only with software patches placed on Echolite cdvb5668
most likely be compatible
trying to download channel list Chedit 7.4 or 7.6 or 8.1 or 8.4 or 6.8 do not know exactly which version is better Chedit
with cable rs232 PC-receiver and chedit 7.4 click read default data
....
"SGU Stargate Universe"
which software patches you mean
Ce stie sa faca softul ala nou de echo 771_791 ca eu nu am vazut nicio diferenta fata de precedentele versiuni.
Probabil ca nova ....eu am cam renuntat sa mai fac teste pe el ca nu mai am timp
nu stiu daca s-a implementat irdeto pt nova de pe hotbird si olandezii de pe astra 19 est, dar cam asta ar trebui sa fie implementat intr-un nou soft
daca nu exista asa ceva nu prea are rost sa pui softul
"SGU Stargate Universe"