stie cineva ce soft are ehosmartsi de unde se puete lua multumesc
fa ce ai facut cu k eyle cand esti pe otv sau ddtv adica un canal free
sau scoti cablu de semnal
si dupa ce termini de editat trebuie sa mai apesi 3452 sa scrie close special ***
si la menu+9231 sa fie disable EMM in stand by
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
stie cineva ce soft are ehosmartsi de unde se puete lua multumesc
softul de echosmart e bun cel care vine din fabrica
ii poti pune cu USB stick sau loader Chedit 8.4 softcam.ke y si apoi apare menu+8888 si e ok
nu ai nevoie de update de soft
super-sat.info gasesti ce te intereseaza, dar inca odata iti spun ca nu ai nevoie decat de softcam.ke y sau rom_ke y.bin pt USB stick
"SGU Stargate Universe"
stargate scuze nu a fost cu intentie eu am ziso in forma de gluma si nu ca sa fac misto de tine sau de altcineva
tu cu cine vorbesti?
ce consumi inainte de postare?
"SGU Stargate Universe"
va salut!
acum la spartu' tirgului am reusit sa ma fac si eu mindru proprietar de un echosmart 791.
am stat mult pe ginduri ce model sa iau 791 sau 792 pt. diferenta de RJ45 si de cei 80 de lei si pina la urma m-am hotarit pe 791S HQ deoarece unde pun aparatul este la tara unde nu am internet de nici o culoare si nici nu stau tot timpul anului...
surpriza mea este ca acest 791 (are si un abtibild lipit in pe panoul frontal in stinga jos cu numele 791S HQ) are in spate acea mufa de ethernet!
acum intreb si eu cunoscatorii, este posibil sa fie si la acest model montata mufa si nu e legata sau o fi de fapt un 792 cu abtibild de 791?
probail esti un norocos
au pus aia un 792 in carcasa cu 791 lipit pe ea
felicitari
ultima variante spusa de tine e ...adica 792 cu eticheta de 791
incearca sa bagi un cablu de retea in el si vezi daca se aprinde ledul din spate si atunci inseamna ca este ok mufa ethernet si intradevar este 792
normal placa de baza e la fel si la 791 si la 792
eu am pus soft de 792 pe 791 si a mers fara probleme
pana ajungi la tara incearca si tu putin sharing asa in scop educational![]()
"SGU Stargate Universe"
uite ca nu mi-a trecut prin cap sa bag mufa sa vad daca se aprinde led-ul...
acum e cam tirziu, dupa ce am citit cam tot ce se poate aici pe forum despre 791, in weekend l-am dus si l-am pus in locul receptorului care-l am de la d*l*e.
am executat operatiunile bine detailate gasite pe forum si acum functioneaza f. bine.
abonamentul urmeaza sa-mi expire si nu-mi renteaza sa-l reinnoiesc la cit stau eu acolo.
sa vad, daca vin sa-si ia 'jucariile' va trebui sa iau si o antena si lnb.
probabil pina se va face "intuneric" o sa-l trec pe dili (sper sa reusesc)... apoi poate cineva ma ajuta si pe mine sa mai vad cite ceva
apropo, versiunea cu care a venit este 3.73
mie cam jena sa intreb cind am vazut ce se discuta aici, dar osa intreb ce soft es pune pe un ecosmart 771 pt.digi si cum. Eu sunt nestiutor, ca la peosti daca se poate pt. ca sunt in sardegnia si nu am gasit vreun meserias nu cunosc
---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:29 ----------
de doua saptamini nul vad numai pe diaconescu si investigatile lui si ma apuca greata deja ajutatima va rog.
---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:36 ----------
sa spun ca a functionat si acuma nu mai imi primeste cheile am incercat toate metodele si am intrebat pe ce cieva in romania si mia zis ca trebuie scimbat softu
nu trebuie sa schimbi nimic , adica softul , doar ke yle si niste setari
si cand incarci ke yle sa faci operatia fara sa fie conectat la semnalul de la antena
deci grija la ce spun
daca la menu+8888 apesi apoi 3452 si scrie close special ke y atunci mai faci odata 3452 si o sa scrie open special kley si in felul asta poti edita providerul care il doresti
dupa editare apesi 3452 close special ke y
la menu+9231 sa pui disable EMM in Standby
operatile sa le faci cand esti pe otv sau DDTV sau cu cablu scos de la antena
succes
"SGU Stargate Universe"
am verificat acum, in weekend, si intr-adevar este mufa de telefon RJ11.
la ce serveste mufa aia, pot sa o folosesc in vreun fel la ceva?
la setarea pt. d**i a fost ceva problema, nu aveam intelsat 0,8w in lista, numai thor 1w si era o intreaga ameteala la cautare si programe.
am pus o lista de aici de pe forum (pe provideri) dupa care am putut alege.
in rest sunt multumit de receptor, merge d**i perfect (cit mai merge)![]()
pentru gasirea tuturor canalelor e simplu
steargeai toate canalele si apoi selectati o cautare manuala cu optiunea NIT ( network search ) activa pe frecventa 11896 h 28000 si iti gasea toate canalele fara probleme , daca antena era reglata bine
dupa care puteai sa le aranjezi dupa cum doreai tu
"SGU Stargate Universe"
Mufa RJ11 nu foloseste la nimica momentan, e doar acatata acolo aiurea, oricum e in gol legata, am poze daca doriti pot sa postez dar nu vad pentru ce cand nu e conectat nici un fir pe placa de baza, toate firele sunt in aer.
Presupun ca ar fi carcasa pentru urmatorul model de receptor care inca nu a iesit pe piata.