-
NU E NIMIC NOU SUB SOARE
Softurile actuale sunt defapt tot felul de update-uri la acel soft
update-ul nu te pre intereseaza cred
2.92 e de recomandat pe echosmarturile cu placa de baza veche cu mufele pentru semnal mai in interior , cele care au mufele respective chiar in partea stanga nu recomanda ca nu stiu cum se comporta
pentru acestea din urma eu zic sa lasati softul care il aveti si o sa fie ok , daca faceti doar setarile necesare din meniurile secrete
-
Member
Visitor
echosmart DSB791
Salutare! am si eu o problema cu un 791,am vrut sa sau search sa apara gsp si am dat si reset factory.de atunci toate programele imi apar scrambled.am bagat soft 3.49 ,key,activate cu 3452 ,am semnal ,vad programele insa scrie scrambled.Culmea e ca gsp si hbo comedy le vad.si bineinteles programele free.Ma poate ajuta cineva va rog!
-
echosmart 791
punei un softcam cu cheiedit sau cum se cheama apoi intra in meniu + 8888+3452 ,exit si va functiona.
-
Member
Visitor
de unde iau asta? am bagat soft 3.49 si am bagat cheile manual,am bagat meniu 8888-3542 activat -exit si tot degeaba,mi se vede doar gsp ,pentru care am schimbat frecventele (11900-2800 H)
-
fa ce ai facut cu k eyle cand esti pe otv sau ddtv adica un canal free
sau scoti cablu de semnal
si dupa ce termini de editat trebuie sa mai apesi 3452 sa scrie close special ***
si la menu+9231 sa fie disable EMM in stand by