eu am primit ceva chei acum o saptamana si nu erau valide acuma nu stiu daca sunt tot alea
Da tot alea vechi sunt.
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
eu am primit ceva chei acum o saptamana si nu erau valide acuma nu stiu daca sunt tot alea
Da tot alea vechi sunt.
SRG nu mai se deschide de cand au trecut la 2.6, sau poate se deschide si nu stim noi?![]()
v3.28 sw 7x1 fix eurosport bug on hotbird... care era bagul asta cu eurosportul? ca stai mai mult acum pana se deschid parerea mea...si sa mai blocat si reciverul pe ele de 2 ori pana acum!
la echosamart imi pare rau sa spun dar lam testat desi nu prea sunt miltumit de el in anumite masuri cu dm 7025 se vad mult mai multe e logic.
791 e pertfect daca il folosesc cu un card oficial dar daca cu sunt multe sisteme care nu le poate decripta la liber deocamdata nu vreau sa dau nume dar carduri oficiale si sharing e ok!
S-au schimbat cumva cheile acu cu ocazia inceperii euro? Ca eu nu mai vad decat "CODAT" peste tot.
Da s-au schimbat keyle daca te referi la g***i adica
Este interzis postarea de keys pentru orice DTH sau canal TV romanesc sau strain!
http://sateliti.org/showthread.php?p=3#post3
Last edited by -minus; 07-06-08 at 21:11.
Si la tine merge acu? De unde sa iau fisierul softcam nou, caci crosat nu merge...
Am rezolvat, multumesc pentru ajutor.
"Este interzis postarea de keys pentru orice DTH sau canal TV romanesc sau strain!"
Acum am vazut.
Imi cer scuze.
Bine ca s-a rezolvat.