a aparut 3.26 ===>fix bug seca de la magic (pt RAI si mediatech)
asta old menu pt 791
Dislikes: 1
a aparut 3.26 ===>fix bug seca de la magic (pt RAI si mediatech)
asta old menu pt 791
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
cat de popular a devenit si sateliti.org si echolite-ul
mai sus, postul 1111
Gogogo Sateliti.org![]()
v 3.27 pt 791
v3.27 7x1 add n3 cardreadandshare(keep old boxkey and rsa)
pe crosat si dincolo
"SGU Stargate Universe"
Salutare.
Dupa cum se vede este primul meu post pe forum si poate ca ar mai fii intarziat, daca nu intampinam aceasi problema cu a colegului de forum Manea. Diferenta este ca dupa ce a facut prima problema de genul asta a mai ponit o data si am zis sa ii pun un alt patch. Buba mare vine abea acum. Nu a apucat safaca treaba complet si au si aparut acele liniute(----). ce se mai poate face in cazul unui upgrade de patch nereusit ?
pt amandoi este simplu :
exista si o varianta in care sa ajungeti la FACTORY RESET ====>opriti din spate receptorul tineti apasat pe CH+de pe receptor si dati drumul din spate la curent , dar nu luati mana de pe CH+ pana cand nu apare pe ecranul TV-ului un meniu de test unde ultima optiune este factory reset si dati ok
daca nu merge asta se poate pune cu null modem (RS232) un flash pt 791 la optiunea write flash (no boot) in CHedit 8.4 sau 8.8
http://savefile.com/projects/808635455
http://savefile.com/download/1530570...e5a33933708757
"SGU Stargate Universe"
salut domnu horatiu !!! placerea mea de a va cunoaste!
Se pare ca la mine nu a functionat treaba cu apasatul. Cat despre cablu, nu stiu daca ala pe care il am este cel de care zici. (am un cablu facut din utp la care s-au lipit mufele ce fac legatura intre comp si receiver)
"SGU Stargate Universe"
"SGU Stargate Universe"
Pentru a-ti confectiona orice cablu vezi aici !
Poti gasi informatii despre conectori, cabluri, adaptoare etc....
Cel de nullmodem este aici.
Atentie pentru incarcat software pe receptoare nu ai nevoie de cablu serial ci de nullmodem, nu e aceasi treaba, sint doua cabluri complet diferite !
Am rezolvat. A mers cu cablul pe care il aveam. Merci fain.![]()