salut! am vazut ca pe np-ulc a aparut: rom_boot.bin - versiunea 2.42, 65 kb. nu pot sa il bag in echo prin cablu. probabil trebuie transformat cu un tool la dimensiunea de 59 kb.cine imi spune si mie cum sa fac?
Chiar voiam sa zic si eu de Opticum 2800 ( luat acum 2 luni ) si care merge cu cocoloashe din prima zi si pana azi . Am sperat ca ii trece . Il folosesc destul de rar intre 1w si 16e ( in medie o actionare dus-intors pe zi ).
salut! am vazut ca pe np-ulc a aparut: rom_boot.bin - versiunea 2.42, 65 kb. nu pot sa il bag in echo prin cablu. probabil trebuie transformat cu un tool la dimensiunea de 59 kb.cine imi spune si mie cum sa fac?
Am vazut softcam de la Gyula ce deschide DCW...la ce canale se refera mai exact?
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
a aparut un Fix AC3
un boot
pe crosat
"SGU Stargate Universe"
tot acolo si sau pe dincoace a aparut 3.24
dar nu stiu ce aduce nou
"SGU Stargate Universe"
Maitu, faci misto. Am vazut ca tu leai pus pe crosat.
?????????????????????????????????????????????
Am incarcat bootul 2.42 si vad ca merge receptorul.
Am incercat si flashulk si e ok, doar ca nu prea vad diferenta la viteza.
Last edited by sorin8m; 13-05-08 at 15:28.
"SGU Stargate Universe"
pe crosat
v3.25_7x1.rar
s/w v3.25 fix showtime on nilesat
by magic
vreau si eu sa pot sa incarc rom_log.bin direct de pe usb. ma poate ajuta cineva cu o metoda? exista o metoda? multumesc!
Salutatee tuturor ! Vreau sa ma lamuriti si pe mine daca se poate cu o chestie :
Am instalat noul boot 1.41 , si sw v3,25 + factory default . Este Ok , face AU la tot SV complet .
In schimb nu s-a rezolvat problema cu Raiurile 1 2 3 si nu mai decodeaza la mine MTV MUSIC de pe Astra 19,2 din pachetul MTVNetwork . Care ar putea fi problema ? Inainte de asta am avut pus AdON-ul care decoda si MTV-ul ..
si.. apropo nu mai deschide nici PINK Tv de pe hotbirt..
La voi cum este ? tks
Salut
Cred ca am reusit sa bulesc echoul incercand sa pun V3.25 si boot 2.42... s-au instalat amndoua dar acum se blocheaza la secventa de butare... pe afisaj apare mesajul "APPL" si ramane blocat.... am incercat o reinstalare dar recul nu mai vrea sa comunice cu pc-ul....
ce se mai poate face?
Multumesc
Am reusit sa rescriu softul dar la fel blocheaza la secventa de butare....
Gata rezolvat problema pana la urma prin rescrierea unui soft "virgin"...
Last edited by dyngo; 19-05-08 at 20:59.
Respect