Beculetu oo pt pomul jiji tv 00 74A...............7;DigiTVscuze ca am spuso direct, m am ars .......
Dislikes: 1
A aparut ceva pt.jiji?![]()
Beculetu oo pt pomul jiji tv 00 74A...............7;DigiTVscuze ca am spuso direct, m am ars .......
Last edited by horatyu; 18-12-07 at 22:33. Reason: nu mai posta key ...pune si tu un link
Pe crosat apare asta: mpcs-0.8k-gbox-Beta4_Echosmart.rar... Stie cineva ceva de vreun server dedicat lui Echo?
Var cu Adolf, frate cu Iosif, prieten cu Kim
@ apollo
Este chiar asa de greu sa citesti si sa respecti regulamentul forumului???
Respect
Last edited by horatyu; 01-02-08 at 00:30.
ma poate ajuta cineva cu o lista de canale care sa aiba si max si gigi scanate?
@dyngo imi cer scuze m am grabit si dupa ce am postat am realizat ca nu trebuia,dar totus nu inteleg de cine ne ferim sau de ce ne ferim,pentru ca daca puneam la upload nu erea acelasi lucru.Din nou scuze.![]()
man intelege ca asa trebuie
e posibil sa faci un link foarte usor catre cineva ...si atunci e ok
cred ca e cel mai bine pt toti sau crezi ca daca le trimiti prin pm e greu?
sincer cred ca aproape toti stim sa cautam un site cu key active ...si doar uneori se mai ajuta unul pe altul ...
acum esti la inceput si poate ai crezut ca e permis....
in fine trecem peste....dar incearca sa fii mai atent si ...vezi ca mai poti edita postul si dupa aceia...daca constati ceva gresit la postul tau
Nota: Vizionarea programelor Pay TV fara un abonament valabil este ilegala
Discutiile purtate si fisierele disponibile aici sunt ?n scop experimental si educational !
Am pus, pe v3.07, ultimul softcam de la Ex-Yu Team... Merge tot, mai putin Jijel!?
Softcam la zi de Gyula se gaseste aici:
http://www.on.com/showthread.php?t=17676&page=3
Last edited by horatyu; 01-02-08 at 00:26.