a observat cineva ca din cand in cand pe gigel cu 2.97 apar intreruperi ale imaginii, apar artefacte etc ... cel putin la mine asa face cu 2.97 cu 2.96 nu facea ..... de asemenea pe d+, brumiere, tps nu am observat doar pe gigel....
a observat cineva ca din cand in cand pe gigel cu 2.97 apar intreruperi ale imaginii, apar artefacte etc ... cel putin la mine asa face cu 2.97 cu 2.96 nu facea ..... de asemenea pe d+, brumiere, tps nu am observat doar pe gigel....
Intrebare: Salvez lista de programe cu ordinea dorita de mine prin intermediul cablului null-modem. Daca aleg o alta ordine definita in receptor (dupa satelit, provider, etc), cum mai pot reveni pe urma la ordinea facuta de mine initial (exclus prin cablu sau stick, ca nu ma plimb toata ziua cu recu la calculator) ? Ori nu gasesc eu metoda, ori e un bug, sau mai bine zis o lipsa a softului.
Ca sa nu mai zic, ca din receptor n-am reusit sa folosesc optiunea "move" nicicum.
cred ca nu ai apasat tasta Recall pt optiunea " move" (cel putin asa e la 790) menu+channel manager+edit channels+(citesti pe tot ce scrie pe ecran)recall pana la "move" + ok + buton rosu si muti cum vrei tu.
Pt a reveni dai optiunea Factory default ,dar am observat ca softcamul nu mai e cel bun ,daca faci asta si trebuie sa pui din nou softcamul actual
deci nu cred ca poti sa mai revi la "ordinea " dinainte daca dai aranjarea dupa satelit in totatilate
numai cu Chedit pui din nou canalele cum le doresti tu ...unul dintre motivele pt care s-a si facut USB sa nu te mai plimbi cu receptorul la calc
Last edited by horatyu; 08-10-07 at 17:35.
am luat un echosmart 791 de la dk-sat , la auzul ca merge pe el poom sau prajitura, eu avand poom -dar se pare ca nu merge nicicum. poom sa fie cauza receptorul sau softul difera de ce poate 790?
a incercat cineva cu 791 cu noul soft poom sau prajitura- merge la cineva?
daca da cu ce soft si cum a facut exemplificare pls
Citeste aici;
http://www.sateliti.org/showthread.p...7000#post17000
procedura este aceiasi ca si la DOLCE,si DOLCE si BOOM au carduri NDS!!
confirm ca boom merge pe echosmart 791 cu ultimul soft 2.97 foarte bine.
Last edited by maniacdth; 21-10-07 at 20:13.
Prin port USB cu o memorie USB (Flashpen), pot schimba imaginea din fundal la meniu ? (Background).
In ce format este si ce dimensiune are poza?
Atentie la cei ce vor sa foloseasca carduri, acestea trebuie introduse cu contactele in sus.
bin e formatul si dimensiunea e de vreo 35Kb
cu USB nu stiu dar cu un cablu null modem poti si cu programul 24Chedit8.4,dai la optiunea Upgradare Log ....numai ca trebuie sa ai ...imaginea ,nu? .
Uite aici descarca niste imagini http://metabox1.narod.ru/rom_log_Conexant.zip
Last edited by horatyu; 21-10-07 at 18:02.