Ai reusit ceva?
Bun, am inteles, ce setari fac la internet, daca le las cum era la 3.33 nu merge nici cu ttn sau de fapt pe 3.61 n'am incercat cu ttn de restu setarilor stiu, ms.
Ce bine era daca faceau ttn cu suport cccam nu numai cu newcs
in fine, ma bag la teste!
When war is in your blood . . .
Ai reusit ceva?
numai de la 3.61 in sus cred ca merge cccam pe 791
deci nu incercati pe alta versiune ca nu merge cccam ...testat de mine si de altii , numai ca acum nu am timp sa fac teste
Succes si daca va pot ajuta cu ceva ..sunt pe aici
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
nu am reusit cred ca am problema de la win7 dupa ce schimb so revin cu detalii... o sa dureze (lenea asta)'
in teorie ar trebui sa functioneze si cu 3.33 ca transferul tot prin ttn se face iar newcs-ul mere, da... nu ma contrazic...astept sa pot testa!
ca un fel de structură explică modul in care o cccam incercaţi echo771 sw362 să-i spun ca prietenii mei incă pentru incepatori
am revenit cu testele de cccam pe 791 si din pacate nu am reusit mai nimica... am incercat cu sbcl 1.1b + hadu + ttn 1.30 la prima incercare cu sw3.33 primea ceva de la rs232 dar nu deschidea iar cu 3.61 nu reusesc sa il fac sa ceara pachete de la ttn abea schiteaza ceva cand dau m+7777 zice de 2 ori "Received 232 packet data! " si cam atat am dat si pe internet si pe sssp si pe mama lu masa lu internet dar la setari la internet are un ip idiot si nu mere sa editez ca se pune la loc da nici nu comunica...
ce fac aici?
deci mai mult de-atat nu stiu ce sa ii mai fac...
incearca sa pui si in asta fisierul ala text editat si sus cu el cu loaderul din 3.61 ca poate rezolvi ceva....
imi dau si eu cu parerea
pana nu fac teste vorbesc doar asa...
nu incerca sa editezi nimic din telecomanda
dar la menu+9236 ai umblat? la prioritati?
la menu+9231 ai pus enable?
in windows portul e deschis
firewall e oprit?....
Last edited by horatyu; 25-08-09 at 00:15.
"SGU Stargate Universe"
la meniu e ok la 9231 si la 9236 in schimb nu stiu la ip... cum configurez exact 100% Share Uptool? la local ip ce ip trebuie?? ce ip vreau eu sa dau la echo sau ce ip am la pc? maska, dns-ul si gw stiu la upgrade configuration?
am facut newcamd sa mearga simplu' cu ttn 1.30 insa cu sbcl +hadu + ttn nu deschide nimic!cere pachete dar nu deschide...poate este nevoie de altfel de soft...acuma...nici nu stiu cum ar trebui sa fie facut exact, am incercat asa cu prog. de mai sus, am vazut ca mere newcs si i-am pus in el la m+red butt. o linie dar nu schitzeaza nimic.
a, am incercat si cu sssp + hadu si nimic...
in fine, am sa mai incerc, eu ma bucur ca am reusit sa fac 3.61 sa ceara pachete in ttn adica sa merga netul!
Ma da oficial a facut cineva ccam pe 791, nu inteleg secretomania asta , daca merge dc nu s.a pus un tutorial undeva, u horatyu pune mana si incearca daca esti asa sigur ca merge,lasa teoria ca e diferenta mare...
pai tine si de CAID-uri ...daca sunt configurate cum trebuie
s-au mai schimbat caidurile la multe canale ...si poate e acolo problema
o intrebare pt tine tu ai facut sharing cu sbcl pe gbox?
ca atunci sigur nu gresesti ceva ...daca nu e posibil sa nu iti mearga pt ca nu pui bine Ip-urile si userul si parola
dar nici nu ai spus de porturi si firewall
trimite un id de mess sa ma uit eu un pic pe la tine sa vad ...poate gasesc o hiba
PS: ionut sincer am fost luat in balon mult pe baza testelor mele si atunci ii las pe altii , desi ii ajut cu informatii pe toti daca vreau eu
poate o sa imi fac timp , dar nu stiu cand
"SGU Stargate Universe"
Ma da oficial a facut cineva ccam pe 791, nu inteleg secretomania asta , daca merge dc nu s.a pus un tutorial undeva, u horatyu pune mana si incearca daca esti asa sigur ca merge,lasa teoria ca e diferenta mare...
ionut2
da ai dreptate la ce iai adresat lui horatyu,,,,,ca e diferenta mare...
dar sa multumitii pentru ceia ce face pentru totii nu stitii cum nu va pune
totul pe,, tava ,, stiti sa criticatii,pentru unii dar nu merita sa stea aici.
apoi ,,IONUT2 daca intri in meniu+0089 vei afla ce trebuie.
Last edited by horatyu; 25-08-09 at 21:27. Reason: replica vizibila
@burciu menu+0089 nu este sau poate este pe altt soft , pe 3.61 si 3.62 nu merge
eu cred ca vorbeste de alt receiver ...