Va rog daca stie cineva cum dezactivez modul AU la gigi? Am eco 791.
Dislikes: 1
Va rog daca stie cineva cum dezactivez modul AU la gigi? Am eco 791.
si conectori:
2 x euroscart (dolne euro-Component Y, Pb,Pr)
Video De-emphasis:CCIR REC.405-1, 625LINES
Video Bandwidth: 5.5MHz
Video Output Impedance: 75
Video Output Level: 1.0Vp-p
Audio Output:Mono, Left/Right Stereo
Audio Output Frequency:20Hz~ 20KHz
Audio Output Impedance:Low
Audio Output Level:0 6dBu
1 x RS232 – do programowania odbiornika z PC ***
1 x przelotka
1 x S/PDIF - cyfrowe optyczne wyjście audio
1 x RCA (Cinch) video
2 x RCA (Cinch) analogowe audio
1 x 0/12V - obsługa obrotnicy
1 x czytnik kart
1 x USB 2.0
si dupa cum am inteles softu e valabil de la receptoarele vechi (DSB791) dar de la versiunea 3,40 in sus.
Si sper ca anu asta sa apara si versiunea HD.
Last edited by istvan; 08-02-09 at 09:56.
HD ar fi bine sa apara luna asta.![]()
:
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
Regula 12.
Daca ai dezactivat EMM si standby EMM poti lasa si open, mai ales cs sint versiuni de software care nu mai deschid nimic daca Close.
Last edited by zmeura; 08-02-09 at 23:56.
acuma mia trecut prin mana un 771S HQ si 791S HQ, nu e nici o diferanta intre el si standardul 771 si 791, in afara de carcasa si telecomanda, in rest acelasi soft, acelas tuner slabut, acuma ramane sa le deschid si sa ved si restul in interior.
Concluzia dupa ce am deschis receptorul e ste ca e acelasi receptor nici o diferenta intre ele.
Deci concluzia in afara de 792 terestru altceva nimica nou decat alta denumire, cu care mam cam obisnuit sa tot schimba numele receptorului in 2 ani in urma.![]()
Last edited by sorin8m; 09-02-09 at 12:26. Reason: revin la ce am scris anterior
Pentru ce e folosit in soft meniul acela de gbox? cand el primeste datele prin transfer to nets ca newcamd...
Care e cel mai stabil soft de share ? 3.44 ? fiindca eu tot probleme am cu el...ESS nu deschide cu toate ca are cardurile , da eoarea tipica in transfer to nets ca :name1 failed to decode.
as vrea sa stiu daca functioneaza pe gigi cu alt soft, daca merge subtitrarea pe el si unde gasesc patchurile.multumesc
nu trebuie alt soft
trebuie pus un softcam.key cu rs232 cablu null modem
sau rom_key.bin cu USB stick
LA TOTI NI-I GREU, DAR NU LA FEL
"SGU Stargate Universe"
ma ajuti si pe mine cu un key.bin pt USB stick
Regula 12.
Vezi ca ai PM
Last edited by zmeura; 14-03-09 at 09:38.
Regula 12.
poti sa mil dai aici?? pls
Last edited by zmeura; 14-03-09 at 09:38.
Salutare !!!
Am si eu o problema cu un 791S HQ, in carcasa "tip 3" daca-mi aduc aminte bine, cea neagra cu o bagheta argintie in partea inferioara, unde, in stanga, sunt disimulate si butoanele panoului central: NU COMUNICA PRI RS-232 !!!
Mai am unul care a mers "ceas" cu acelasi cablu si acelasi calculator, insa asta nou, cand am incercat sa-i pun lista de canale, PAUZA TOTALA !!!
Chiar asa proaste sa fie sau mai trebuie facut ceva ?
USB merge, ca i-am pus un Echocam si l-a "inghitit" ...
Am incercat sa pun 3.50 luat de pe satweb si lista celui vechi, salvata pe disc !
Imi poate da cineva vreo idee, sau sun la DK luni ?
Daca tre' sa-l trimit inapoi, e cam nashpa, iar acum am observat ca nu mai vine nici cu SCART in cutie ... ce face criza asta !
Mersi anticipat !
Si inca ceva: pusesem 3.49 pe 791 vechi inainte sa-l duc din Buc. si avea un mic "bug": TVR-urile 1, 2 si Cultural mergeau cu intreruperi, avand probleme in comunicarea cu cardul NDS de la Dolce ! Acolo stiu eu ca este si Tp-ul cu date, o posibila cauza ... adica acolo face update cardul in Coshmearca !
Deci ultimul bun cred ca e 3.47 ! De notat ca astea noi vin incarcate cu ultima versiune "pirat", nu se mai "prostasc" cu softuri "originale" ...