3

Dislikes:
1
-
Standard RSP member
-
Re: Echolite 791 softuri-discutii!
????
da se poate , doar apesi pe tasta "rec" de pe telecomanda 
poti inregistra si pe hard disc(pe USB) de 500 de giga daca e formatat FAT 32 si are alimentare externa
Last edited by sorin8m; 03-12-08 at 06:42.
Reason: quote
-
Da se poate face inregistrare insa din pacate nu stie sa inregistreze si subtitrarile
-
Standard RSP member
Stie cineva daca in Cryptoworks merge TCM si CN pe HotBird ca pana acum a mers datorita lu nagra2 (Polsat). Putem face ceva acu ca tocmai au pus subtitrare.
-
Member
Visitor
Re: Echosmart 792
Salut am un echosmart 791 si vreau sa fac o linie gbox si nu stiu cum sa o fac.Daca e careva care stie si are un pic de timp liber sa ma ajute pas cu pas ii raman dator(
),ca am luat de pe net mai multe instructiuni din diferite siteuri si forumuri dar nu reusesc nimic...Adresa mea de mess e marinomaximus,asa ca daca e cineva dispus il astept cu un buzz...Multam mult!
-
Member
Visitor
Dsb 771
BUNA!
Am un echosmart dsb 771 (argintiu cu USB)Am avut ceva probleme cu el si cineva mi-a reinscris sw version v.2.89.magic-v3.44.
am pus din stick v3.43_7x1_oldmenu dar nu mai stiu ce chei ar mai trebui ca efectiv sa functioneze ceva cu 8888 !Acum 5 luni pe el se puteau vedea Premiere., tps, polonezi, ACUM mai am sanse la ceva? cum?(fara thor 2 !Multumesc frumos !
-
Re: Dsb 771
deocamdata nu se mai vad premier , polsat pt ca au trecut la nagra 3 ,iar tps nici nu mai e pe hotbird
pt a vedea menu+8888 pui alt softcam aici e un softcam pt USB da click aici
te rog frumos posteaza la sectiunea potrivita
maine o sa iti put postul
-
Standard RSP member
O intrebare... mai merg Premierele pe echosmart?
Daca da cu ce versiune de soft?
Multumesc
Respect

-
nu
s-a schimbat in nagra 3 si NDS sistemul de criptare la premiere
poate doar prin sharing daca ai pe cineva sa iti dea pe distanta 1 in gbox
sau un server de newcamd
-
O veste buna sau un zvon ???
www.erfaersat.com
for a few days nagra 3 D + and Cabo publicly with emu
za nekoj den nagra 3 d+ i cabo javno so emu
-
Standard RSP member
Help ECHO 771
Am un echo771 nou in garantie (are o luna) si m-a zapacit ,a venit cu magic V3.41, merge o zi pe 1w apoi scrie codat ,dar culmea nu schimba cheia
,de multe ori nu poti sa mai intri in menu+ 8888 se blocheaza
Am schimbat softul : -La v2.92 nu mai are semnal pe niciun transporder dar intra in menu+8888
-La celelelte v3.30.....v.3.48 nu mai intra in menu+8888 si nici nu deschide 1w(chiar daca pun chei la zi),singurul care merge e v3.41 dar o zi max 2 apoi "codat"
-
Re: Help ECHO 771
pai in meniul key (meniu+8888) poti sa intri doar daca pui un softcam apoi in meniu+9231 emm disable si emm stendby disable atunci nu iti va mai scrie codat face au gresit
-
Standard RSP member
gobi2000b am dat emm disable si emm stendby dar ti-am spus nu schimba cheia ,e aceeasi si tot scrie codat
Last edited by Snow; 26-01-09 at 11:31.
Reason: r12
-
trebuie sa pui boot 3.01 la softuri mai mari de 3.35
apoi poate sa apara niste erori ca nu e dat factory default inainte si dupa update
la menu+8888+3452 sa fie close special key
ce zici tu ca nu merge... cred ca intelegi tu gresit
daca dai un restart o sa apara totul ok
daca tu il folosesti pe sharing
o sa ramana functia aia activa si atunci nu e patch-ul activ , la restart apare ok totul
-
Standard RSP member
Re: Echosmart 771 & 791 softuri-discutii!
are boot 3.01(Ver.HW B3.01.H24.D0.SC2.MB000) .i-am dat restart dupa fiecare schimbare de soft ,dar dupa aprox. o zi de functionare se blocheaza ,daca incerc menu+8888 se misc greu
,am rescris chei degeba,pana nu rescriu softul nu mai merge decat pe fta