acum suspina ca mai mult de jumatate din dth-urilr europei sunt piratate......e trist,sunt unii care au creier de gradinar bulgar.....
iata unul care are singe in instalatie:
dinu_paturica vbmenu_register("postmenu_396121", true);
Member
Friend
![]()
Quote:
Originally Posted by Fanta![]()
V-am lasat special liber acest topic pentru a abera alaturi de mine.Puteti sa ma si injurati dar faceti-o civilizat.Cer mult ?
Cata marinimie, multzumesc maestre ! Cred ca ai inceput sa incurci borcanele. Pai parca KB era "ala rau" care sterge si editeaza si tu erai o biata victima, ca si ceilalti useri rdi.
Toata gargara asta din acest topic, cu comparatii cu supermarket-uri si alte aberatii imi spune ca unii cred ca doar redusii mintali frecventeaza acest site.
CHIAR NE LUATZI PE TOTZI DREPT TAMPITZI ?! Se cenzureaza din greu, se urmaresc /baneaza IP-uri mai rau ca pe vremea securitatii, iar voi ne luatzi cu "Peace", "Flower-Power" si alte nazbatii, si vretzi sa insinuatzi ca totul este normal ... Ca aia care critica sunt toti instalatori someri frustratzi de la concurentza digi. Nu totzi userii pe acest forum au IQ sub 100 !
si nu e singurul deacolo .........cam toata ''lumea'' are un zambet incremenit de uimire pe fata daca pot sa ma exprim asa
@outcast
din pacate nu prea au ce sa faca si nici nu intereseaza pe nimeni.Si cum au cautat ca totul sa fie ieftin ,nu prea au alternative.Si sa schimbe sistemul de codare nu prea ii tine buzunarul.
pasionat de profesie ; Dbox2,Vu Ultimo,Vu Solo2, Vu Duo2,Sab Triple tuner Hd;
offset 80cm,90cm,100cm,110cm,125cm toate produse de famaval ;
simetrica 120cm,150cm,180cm ,260cm
Sa nu dam in offtopic ce ni se pregateste vom vedea ! Cu cat discutam mai putin despre ei cu atat suntem mai putin bagati in seama . Nu noi trebuie sa dam tonul ! Mingea este in terenul lor .
Oricum pasul a fost facut , de acum sunt destui cei care vor reactiona la eventualele schimbari . Cu atat mai mult cei de la Truman care au avut initiativa . Am ramas cu o intrebare fara raspuns - de ce nu au spus nimic la lansarea softului , au spus totul despre restul si nimic despre asta si era totusi lucrul cel mai nou !?