-
Re: Nu merge p+ la telecomanda dm500
buton albastru + (3)EXTRAS /SETUP +sageata dreapta de doua ori si debifezi 70XX Remote Control pt ca ai pus setarea pentru telecomanda de Dream 70XX
-
Standard RSP member
am uitat sa mentionez si asta..nu e asta baiu..am crezut si eu asta initial dar pe langa faptul ca nu e bifata chestia aia cu remote 70XX(unde stiu ca se cam dau peste cap toate comenzile) aici numai tasta p+ este lipsa in rest cum ziceam la intrarea in meniu si in restul functiilor functioneaza brici..va multumesc mult pentru bunavointa
-
Old Member
Atunci singura problema ramane telecomanda.
Ia una imprumut de la cineva si vezi daca merge.
-
Standard RSP member
nu e telecomanda...daca era bumbul propriuzis nu ar fi functionat in "interiorul" meniului butonul propriuzis...fizic telecomanda este ok..cred ca pana la urma e ceva chestiune de buguri in imagine..voi reinstala imaginea daca nu e alta solutie..mersi de tot
-
utilizator de vaza
Nu cred ca ar fii un bug al imaginii ,telecomanda ,da ,sa nu functioneze ,sau sa functioneze ,dar pe alta frecventa decat cea care trebuie,desfaci telecomanda ,o cureti ,testatura cu spirt ,sau daca e f murdara ,cu detergent si apa calda ,sau daca poti verifica cu alta telecomanda vei vedea ca receptorul va raspunde si la program+.
Defectl fizic de cele mai multe ori este datorita curatarii peliculei de carbon de pe tastatura la butoanele ce le-ai folosit in mod continuu datorita depunerii de grasim de la miini ,verifica cu alta telecomanda si ai sa te convingi.
Last edited by adi sony; 23-09-09 at 23:34.
-
Standard RSP member
numai cu reinstalarea imagnii am reusit sa scap de problema P+..probabil ca la montarea imaginii sa se fi "pierdut" ceva..in rest numai bine